Το ρεπορτάζ είναι φρέσκο. Και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες απο το θρίλερ της εξαφάνισης της 19χρονης υπάρχει νέος μάρτυρας που υποστηρίζει ότι δύο γεροδεμένοι άνδρες βγήκαν από το μαύρο τζιπ και υποχρέωσαν την Αρτέμιδα, χωρίς τη θέλησή της, να μπει στο αυτοκίνητο. Εξαιρετικό ενδιαφέρον έχει το γεγονός ότι το σημείο όπου χάθηκε το σήμα του κινητού της 19χρονης συμπίπτει με το σημείο που ο μάρτυρας αναφέρει ότι είδε το μαύρο τζιπ.

 

Εξαφάνιση Αρτέμιδας – Την

 

 

  • «Έχουμε στα χέρια μας σημαντικά στοιχεία για το μαύρο τζιπ και την εμπλοκή του με την υπόθεση εξαφάνισης της νεαρής κοπέλας. Σε συνεργασία με την Αστυνομία, γίνεται προσπάθεια να εντοπιστεί το συγκεκριμένο τζιπ, ώστε να διασταυρώσουμε τις πληροφορίες. Θεωρούμε ότι ο εντοπισμός του μαύρου τζιπ ενδεχομένως να δώσει λύση στο μυστήριο», δηλώνει στη Realnews ο δικηγόρος Αναστάσιος Ντούγκας.

 

 

 

 

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τη Realnews η Άρτεμις έφυγε από το σπίτι της, το μεσημέρι της 16ης Οκτωβρίου, για να πάει σε πολυκατάστημα παιχνιδιών στην Παιανία, όπου θα περνούσε από συνέντευξη για εργασία. Από τότε χάθηκαν τα ίχνη της και το κινητό της τηλέφωνο είναι κλειστό. Σύμφωνα με τις έρευνες της Αστυνομίας, η Άρτεμις δεν πήγε ποτέ για τη συνέντευξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το nassosblog

Διαβάστε επίσης »