Ευτύχης Μπλέτσας: Αποχαιρετά τον Ηρακλή – Μου έμαθες τι σημαίνει αληθινός και πιστός φίλος

Newsteam 0 Comments

Γεωργία Τσιαρλή


ClockDate and time that the article is published or last modified08/07/2021 23:27

Ευτύχης Μπλέτσας: Αποχαιρετά τον


Ευτύχης Μπλέτσας: Αποχαιρετά τον Ηρακλή – «Μου έμαθες τι σημαίνει αληθινός και πιστός φίλος»Ευτύχης Μπλέτσας: Είναι βαθύτατα στεναχωρημένος, διότι το σκυλάκι του αρρώστησε και δυστυχώς δεν κατάφερε να επιβιώσει.

Λίγο πριν γίνει μπαμπάς για δεύτερη φορά, ο Ευτύχης Μπλέτσας έγραψε στο Instagram: «Παιδιά, έχουμε ένα άσχημο νέο. Λίγο πριν γίνουμε περισσότεροι, μείναμε λιγότεροι. Ο Ηρακλής δεν είναι πια μαζί μας. Αρρώστησε απότομα και δεν μπορέσαμε να τον σώσουμε.

Είμαστε συντετριμμένοι και προσπαθούμε να διαχειριστούμε συναισθηματικά την κατάσταση. Θέλαμε να το γνωρίζετε επειδή ο Ηρακλής ήταν και μέλος της οικογένειας μας και κομμάτι του Happy Traveller.

Ηρακλάκο θα μου λείψεις. Σε ευχαριστώ για όλα. Μου έμαθες τι σημαίνει αληθινός και πιστός φίλος. Σ’ αγαπάω πάντα».

Η Ηλέκτρα Αστέρη, από την πλευρά της, έγραψε: «Γέμισες τη ζωή μας με αγάπη. Πλημμύρισες την καρδιά μας με ευτυχία. Ήσουν για εμάς το πρώτο μας παιδί. Ήσουν για μένα ο καλύτερός μου φίλος. Εκείνος που με αγαπούσε όσο κανείς. Που με νοιαζόταν όσο τίποτα. Που ερχόσουν μαζί μου όπου και αν πήγαινα.

Γιατί ήξερες πως από τη μέρα που σε βρήκαμε στο δρόμο, η θέση σου ήταν στο κρεβατάκι του σπιτιού μας και στο θρόνο της καρδιάς μου. Δεν ήσουν σκύλος για μένα. Δεν ήσουν σκύλος για την οικογένειά μας. Ήσουν εξ αρχής ισότιμο μέλος με εμάς. Και τώρα πρέπει να σου πω αντίο. Και δεν ξέρω πώς. Δεν ξέρω αν μπορώ. Το πιο γλυκό πράγμα με σένα δεν ήταν μόνο ότι ήσουν ένας καλός και υπάκουος σκύλος που όλοι θα ήθελαν να έχουν στο σπίτι τους.

Ήταν ότι είχες τέτοιο χαρακτήρα που δεν έχω ξαναδεί σε σκύλο. Έχω γνωρίσει αρκετά σκυλιά, κανένα όμως με τη δική σου ψυχή, τη δική σου αγάπη, τη δική σου αύρα. Κανένα. Πάντα ξεχώριζες. Ήσουν ο μοναδικός σκύλος στον κόσμο που χαμογελούσες. Αυτό σου το χαμόγελο, Θεέ μου. Είχες τον δικό σου εκπληκτικό τρόπο να κάνεις τις ζωές μας μοναδικές. Να είσαι ένα με εμάς. Ένα με μένα. Πάντα. Ψυχή μου. Αγόρι μου.

ΥΓ. προς όλους όσους τον αγαπήσατε: Ο Ηρακλάκος μας αρρώστησε και ενώ κάναμε μαζί με το γιατρό ό,τι μπορούσαμε, δεν καταφέραμε να τον σώσουμε. Θα μας λείψει πολύ.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τον σεβασμό που θα δείξετε στην θλίψη που βιώνουμε. Ξέρω ότι κάποιοι ίσως δεν το καταλαβαίνουν, αλλά για μένα και την οικογένειά μου ο Ηρακλής ήταν πολύ σημαντικός. Και αυτό είναι που το κάνει ακόμη δυσκολότερο. Ηρακλή μου, καρδιά μου, ψυχή μου,

Ήσουν, είσαι και θα είσαι ο καλύτερός μου φίλος. Δεν ξέρω πώς θα καταφέρω να διαχειριστώ αυτή σου τη φυγή, μιας και δεν έχεις φύγει από δίπλα μου 7 χρόνια τώρα για κανένα λόγο. Το μόνο που ξέρω είναι ότι θα είσαι πάντα στην καρδιά και το μυαλό μου, οπότε κατά ένα τρόπο, θα ζεις πάντα. Σ’ αγαπάω και μου λείπεις. Πάντα. Πάντα μαζί».

Διαβάστε επίσης:

Euro 2020 Ιταλία – Αγγλία: Το κανάλι και η ώρα της αναμέτρησης

Καταγγελία: Κάλεσαν ηθοποιούς για γύρισμα, αλλά τους έβαλαν να σερβίρουν κανονικά

Survivor: Μπάρτζης και Άννα Μαρία τα δίνουν όλα για την… Κλεοπάτρα (vid)


Διαβάστε επίσης »