Δημοσιεύθηκε: 23 Αυγούστου 2021 09:10

Ευθύμης Ζησάκης: η πιο ρομαντική φωτογραφία με την αγαπημένη του με φόντο το ηλιοβασίλεμα!

Ευθύμης Ζησάκης: η πιο

Ο Ευθύμης Ζησάκης είναι τρελά ερωτευμένος και δεν το κρύβει. Η Χρύσα Παπαλελούδη του έχει κλέψει την καρδιά κι εκείνος το χαίρεται.

Ο ηθοποιός απολαμβάνει αυτή την περίοδο τις καλοκαιρινές τους διακοπές με την αγαπημένη του. Και ανάρτησε μία τρυφερή φωτογραφία τους στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Οι δυο τους ποζάρουν αγκαλιά με φόντο το ηλιοβασίλεμα και αποδεικνύουν πόσο ερωτευμένοι είναι! Το ζευγάρι είναι μαζί παραπάνω από έναν χρόνο και η σχέση τους πάει από το καλό στο καλύτερο.

Στις πρώτες δηλώσεις του για τη Χρύσα ο Ευθύμης Ζησάκης είχε αναφέρει: «Είμαι περήφανος για την ύπαρξή της και για την ύπαρξη της σχέσης. Από τη δική μου πλευρά οφείλω να είμαι ακέραιος και προστάτης των πραγμάτων».

Μάλιστα όταν ήταν καλεσμένος στην εκπομπή, Έλα χαμογέλα, είχε αναφέρει: «Στόχος είναι μια ωραία οικογένεια, η οποία δεν ανταλλάσσεται με τίποτα. Είμαι κοντά σε αυτόν τον στόχο μου. Το παν είναι ο άνθρωπος, αν τον βρεις τότε μπορείς να κάνεις όλα τα ταξίδια σε οποιοδήποτε προορισμό. Έχει βρεθεί ο άνθρωπος αυτός… Δεν φεύγω από τον στόχο μου, ούτε για χρήματα, ούτε για την προβολή, ούτε τίποτα».

  • #News
  • #Showbiz
  • #Ευθύμης Ζησάκης
  • #Χρύσα Παπαλελούδη
Διαβάστε επίσης »