Όσα είπε η τραγουδίστρια

Ευρυδίκη: Το 2007 τα στοιχήματα μας έβαζαν στην τριάδα και δεν προκριθήκαμε στον τελικό (vid)

Συνέντευξη στην εκπομπή Σου Κου Family παραχώρησε η Ευρυδίκη, σήμερα το μεσημέρι. Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην συμμετοχή της Ελλάδας και της Κύπρου στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision. Παράλληλα μίλησε για τις στοιχηματικές αποδόσεις που είχε η τελευταία της παρουσία στον διαγωνισμό που, όμως, δεν προκρίθηκε καν στον τελικό!

Ευρυδίκη: Το 2007 τα

Ειδικότερα, η Ευρυδίκη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «πρέπει να πούμε πολλά μπράβο στον Φωκά Ευαγγελινό γιατί αυτό που έφτιαξε στη σκηνή και ο τρόπος που το φαντάστηκε το ελληνικό κομμάτι το ανεβάζει πάρα πολύ! Η Στεφανία έχει όλο το πακέτο, είναι ένα νέο κορίτσι, πολύ όμορφο αλλά κυρίως έχει πάρα πολύ ωραία φωνή και αυτό που βγαίνει μέσα από το κομμάτι είναι μια φρεσκάδα. Πιστεύω πως αυτό θα κερδίσει το κοινό και στον τελικό και θα καταφέρουμε να δούμε την Ελλάδα μέσα στην 10αδα. Είμαι σίγουρη».

«Τα στοιχήματα δεν τα παρακολουθώ γιατί όταν ήμουν και γω το 2007 τα στοιχήματα μας έβαζαν στην τριάδα του τελικού και τελικά δεν προκριθήκαμε» πρόσθεσε η τραγουδίστρια στην εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Διαβάστε επίσης »