Ευδοκία Ρουμελιώτη: Ο αδερφός της μίλησε για την περιπέτειά του με τον κορωνοϊό - «Ήταν πολύ επιθετικό»

Στο πλατό της εκπομπής T-live βρέθηκε σήμερα ο επιχειρηματίας, Γιώργος Ρουμελιώτης, ο οποίος είναι αδερφός της δημοφιλούς ηθοποιού Ευδοκίας Ρουμελιώτη.

Ευδοκία Ρουμελιώτη: Ο αδερφός

Ο Γιώργος Ρουμελιώτης περιέγραψε στην Τατιάνα Στεφανίδου το πως βίωσε την άσχημη εμπειρία του με τον κορωνοϊό αλλά και το bullying που δέχθηκε στα social media εξηγώντας την κατάστασή του. Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Έχει περάσει λιγότερο από ένας μήνας και κουράζομαι λίγο παραπάνω. Επειδή έχω πολύ στενό κύκλο, νόμιζα ότι ήμουν ασφαλής σε αυτήν την φούσκα που έχει φτιάξει ο καθένας. Φυσικά φορούσα μάσκα κι έβαζα αντισηπτικά αλλά μετά το εμβόλιο που έκανα, χαλάρωσα. Κόλλησα τρεις μήνες μετά από το εμβόλιο, εκεί που έχει φουλ αντισώματα.

Δεν το πίστευα. Νόμιζα ότι έχω κρυώσει. Δύο μέρες μετά είπα να κάνω self test και βγήκε θετικό. Πήγα σε διαγωνιστικό κέντρο κι έκανα το PCR κι επιβεβαιώθηκε ότι έχω Covid. Ήμουν ψύχραιμος γιατί λέω υποκείμενα νοσήματα δεν έχω, το εμβόλιο το έχω κάνει και θεωρώ ότι είμαι σε καλή φυσική κατάσταση. Πήρα όλα τα μέτρα σπίτι μου αλλά τελικά έπρεπε να πάω στο νοσοκομείο. Μου έκανε πνευμονία από την τρίτη ημέρα και μάλλον ήταν αυξημένο το ιικό φορτίο. Ήταν πολύ επιθετικό και μου έκανε πυρετό 40, που δεν έπεφτε. Ήταν σθεναρή η αντίστασή μου να πάω στο νοσοκομείο και τελικά πήγα μετά από μια εβδομάδα. Είδαν την βλάβη στους πνεύμονες και ξεκινήσαμε θεραπεία. Πιστεύω ότι αυτό σε συνδυασμό με τον εμβόλιο, με βοήθησαν. Ταλαιπωρήθηκα πολύ για ανέβει το οξυγόνο στα επίπεδα που πρέπει.

Οι γιατροί μου είχαν πει ότι αν δεν είχα κάνει το εμβόλιο ενδεχομένως να είχα διασωληνωθεί κι η κατάσταση να ήταν πολύ χειρότερη. Θα έπρεπε να μπω στον αναπνευστήρα κι εκεί τα νούμερα είναι 50 50.  Η Ευδοκία, η αδερφή μου, ήταν εκεί στο προαύλιο και βλεπόμασταν από το παράθυρο. Ρωτούσε συνέχεια τους γιατρούς.»

«Δέχτηκα απίστευτο bullying στα social media ότι π.χ. είμαι 65 κι όχι 45 κι από ποιον τα έχεις πάρει. Για πολιτικά θέματα από κόσμο που δεν ήξερα. Είπα τι έγινε με εμένα, δεν είπα κάποιον να πάει να εμβολιαστεί. Χρειάζεται καλύτερη ενημέρωση» σημείωσε ο Γιώργος Ρουμελιώτης.

Διαβάστε επίσης »