• Τετάρτη, 20 Ιαν 2021


Τι είπε για τις δύσκολες συνθήκες διαβίωσης

Καλεσμένη στην εκπομπή «Ευτυχείτε» ήταν σήμερα η πρώτη νικήτρια του Survivor, που είχε προβληθεί στο Mega το 2003 με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ο λόγος για την Ευαγγελία Δερμετζόγλου που βρέθηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και μίλησε για τις συνθήκες επιβίωσης στο ριάλιτι, τη δική της απόφαση να συμμετέχει σε αυτό, αλλά και τη σχέση που έχει σήμερα με την Ορθούλα Παπαδάκου, την παίκτρια που μοιράστηκε το χρηματικό έπαθλο, μετά τη νίκη της.

«Ο κάθε άνθρωπος έχει πολλές πλευρές ανάλογα με τις συνθήκες που βιώνει. Κι εγώ είμαι με ένα καλό παιδί, ήρεμο και ήσυχο Όταν ήμουν στο Survivor, λόγω της πείνας, των συνθηκών και της αντιπαράθεσης που υπήρχε, είχα βγάλει τον αληθινό μου χαρακτήρα. Έλεγα την αλήθεια μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Αλλά η αλήθεια είναι σκληρή», ανέφερε αρχικά για το διάστημα που είχε βρεθεί στο ριάλιτι επιβίωσης.

«Με την Ορθούλα ήμασταν μαζί. Είχαμε πει ότι θα μοιραστούμε το έπαθλο. Έχουμε κρατήσει επικοινωνία και είναι πολύ καλά. Μόλις βγήκα μοιραστήκαμε τα χρήματα του Survivor. Όταν δίνεις τον λόγο σου πρέπει να τον κρατάς. Όταν βγήκα μου είπαν πολλοί να μην της τα δώσω και απάντησα πως αν δεν ήταν η Ορθούλα δίπλα μου στο παιχνίδι να με στηρίξει και να τη στηρίξω δεν θα ήμουν στο παιχνίδι. Ήταν σκληρές οι συνθήκες. Δεν είχαμε έπαθλα φαγητού, δεν μπορούσαμε να ψαρέψουμε και να φάμε κάτι», δήλωσε η Ευαγγελία Δερμετζόγλου

Για την απόφασή της να πάει στο Survivor, αποκάλυψε: «Δεν ήταν οικονομικός ο λόγος που πήγα στο Survivor. Την αίτηση την είχε συμπληρώσει ο 11χρονος τότε γιος μου με την κολλητή μου, για να ζήσω την εμπειρία. Δεν φανταζόμουν ότι θα μου έλειπε τόσο πολύ. Εκεί δυσκολεύτηκα πάρα πολύ και καταλαβαίνω όλα τα παιδιά που είναι γονείς, πόσο δύσκολο είναι και πόσο τους λείπουν τα παιδιά τους».


Post Views:
30

Tags
  • Ευαγγελία Δερμετζόγλου
  • Ορθούλα Παπαδάκου


Μια μικρή ομάδα ανθρώπων με πολλή όρεξη για δουλειά, κοινή αισθητική, τεκμηριωμένη άποψη και αγάπη για την καλή ζωή

Διαβάστε επίσης »