Δημοσιεύθηκε: 10 Ιουλίου 2021 16:15

Εύα Λάσκαρη: «Έχω δεχτεί παρενόχληση από πρόσωπο που τώρα κατηγορείται»

Εύα Λάσκαρη: Έχω δεχτεί

Η Εύα Λάσκαρη μίλησε στην εκπομπή Καλοκαίρι #not για την οικογένειά της, την επαγγελματική καριέρα που άφησε για λίγο και για την σεξουαλική παρενόχληση που έχει υποστεί.

Εύα Λάσκαρη: «Έχω δεχτεί παρενόχληση από πρόσωπο που τώρα κατηγορείται».

«Το παιδί χρειάζεται τον μπαμπά του. Σίγουρα δική μου ζωή συνεχίζεται και αποφάσισα να παντρευτώ το δεύτερο άντρα μου και να κάνουμε και ένα παιδί, οπότε εάν θέλεις πρέπει να βρεις ισορροπία και όλα θα κυλήσουν πολύ ομαλά. Είναι λογικό να υπάρχουν και νεύρα νεύρα και πίεση αλλά με θέληση και αγάπη όλα μπορούν να γίνουνε»,

«Τα έχω φέρει τόσο ωραία που και τα δυο μου παιδιά δεν έχουν κανένα πρόβλημα. Ο μεγάλος γιος μερικές φορές μου λέει η “μαμά ο μπαμπάς λέει ότι είσαι τρελή” για αυτό δεν είμαστε μαζί του απαντάω». Είπε για τον μεγάλο της γιο, τον οποίο απέκτησε με τον ηθοποιό Νίκο Τσιώρη. Η Εύα Λάσκαρη έχει αποκτήσει ένα ακόμη παιδί από τον δεύτερο γάμο της με τον επιχειρηματία Χάρη Κουκουνάκη.

«Μου λείπει η δουλειά μου αλλά δεν γίνεται να ασχοληθώ με την τηλεόραση. Είμαι μαμά που θέλω τουλάχιστον τα δύο πρώτα χρόνια να είμαι κοντά στο παιδί μου να το μεγαλώσω. Στην αρχή είχα τηλεοπτικές προτάσεις αλλά τις απέρριψα γιατί δεν γινόταν πραγματικά. Είχα δύσκολη εγκυμοσύνη. Για πολλούς μήνες ήμουν στο κρεβάτι». Είπε στην κάμερα του Καλοκαίρι #not.

Μίλησε για την σεξουαλική παρενόχληση που έχει υποστεί στο παρελθόν

«Είχα δεχτεί πολύ παλιά όταν έπαιζα στο Χαμάμ γυναικών μία πρόταση από κάποιον πάρα πολύ γνωστό που αυτή τη στιγμή κατηγορείται κιόλας. Δεν είπα κάτι τότε γιατί εντάξει δεν ήτανε κάποια ειδική πρόταση. Τον ευχαρίστησα χωρίς να πάω στο ραντεβού γιατί κάτι μου μύριζε αλλά πιστεύω ότι αυτά που λένε τελικά είναι αλήθεια για κάποιους ανθρώπους»,

  • #News
  • #Showbiz
  • #Εύα Λάσκαρη
  • #Καλοκαίρι #not
Διαβάστε επίσης »