Ο Νικηφόρος, ένας από τους πιο ερωτικούς ερμηνευτές αλλά και συνθέτες της νέας γενιάς, παρουσιάζει το νέο του τραγούδι με τίτλο «Έτσι Και Σ’ Έβλεπα». Μια δυναμική μπαλάντα που περιγράφει τον πόνο και την κραυγή του χωρισμού…

Πρόκειται για ένα τραγούδι που έχει ήδη ξεχωρίσει μέσα από την επιτυχία του στο YouTube, μιας και βρέθηκε στις πρώτες θέσεις των τάσεων από την πρώτη στιγμή που ανέβηκε!
Το «Έτσι Και Σ’ Έβλεπα» σε μουσική Χρήστου Σαντικάι και στίχους Ελένης Γιαννατσούλια, περιλαμβάνεται στο τελευταίο ολοκληρωμένο album του καλλιτέχνη με τίτλο «Είναι που νιώθω» που κυκλοφορεί από την Heaven Music!
Έρωτας – προδοσία, αγάπη – μίσος, νοσταλγία και θυμός, όλα τα συναισθήματα σε ένα μοναδικό video clip! Ο Νικηφόρος μάς αποκαλύπτει τη «σκοτεινή» του πλευρά, μέσα από έναν ρόλο που δεν τον έχουμε ξαναδεί ποτέ. Τα γυρίσματα του κινηματογραφικού video clip έλαβαν μέρος σε διάφορες τοποθεσίες γύρω από την Αττική, μέσα από τη σκηνοθετική ματιά του Steven Airth.

Σχετικό νέο:

Έτσι Και Σ’ Έβλεπα: Το νέο κινηματογραφικό κλιπ του Νικηφόρου

Σχεδόν Ενήλικες: Κυκλοφόρησε το trailer της σειράς

 


Επιστρέφει στις νέες παραγωγές μυθοπλασίας το «μεγάλο κανάλι» με τη νέα κωμική σειρά της Μυρτώς Κοντοβά, η οποία είχε ξανασυνεργαστεί με το κανάλι για το «Μίλα μου Βρώμικα».

Το "Σχεδόν Ενήλικες" θα προβάλλεται απέναντι από τις "Άγριες Μέλισσες" και ήδη έχουν ολοκληρωθεί τα γυρίσματα. Πριν από λίγο καιρό είχαμε δει και την ανάρτηση του Γιώργου Παπαγεωργίου, γιου της Φιλαρέτης Κομνηνού από τα γυρίσματα στην Ερμού.

Πρόκειται για μια αστεία ιστορία, με πολλές περιπέτειες για τους ήρωες. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε τον Γιάννη Στάνκογλου, τον Μάκη Παπαδημητρίου, τη Θεοδώρα Τζήμου και τον γιο της ηθοποιού Φιλαρέτης Κομνηνού, Γιώργο Παπαγεωργίου.

Ανάμεσα στους πρωταγωνιστές και η Φωτεινή Αθερίδου, η οποία θα εισβάλει στα σπίτια μας μέσα από την σειρά και θα μας μεταφέρει στην Αθήνα της σύγχρονης μετακανονικότητας με χιούμορ και τρυφερότητα. 


Η επικαιρότητα στο Twitter:

Διαβάστε επίσης »