“Με απειλούσε συνεχώς ότι θα κάνει κακό σε εμένα και τη μικρότερη αδελφή μου, ότι εάν με βρει θα με σκοτώσει και εξαπέλυε κι άλλες τέτοιες απειλές για τη σωματική μου ακεραιότητα”. Η ίδια πρόσθεσε ότι “βρεθήκαμε ύστερα από έντονη ψυχολογική πίεση που άσκησε σε μένα καθώς μου έστειλε κάτι φωτογραφίες μου που ήμουν ημίγυμνη λέγοντάς μου ότι εάν δεν τον συναντήσω θα τις αναρτούσε δημόσια στο Facebook”.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η οικογένεια του θύματος πιστεύει ότι ήταν προμελετημένο το έγκλημα. Όπως ανέφερε η δικηγόρος της οικογένειας, “ένας άνθρωπος που μεταβαίνει στον τόπο του εγκλήματος με μαχαίρι, αφαιρεί μια ζωή και το προβάλλει, δείχνει ότι έχει σχεδιάσει το έγκλημά του και ότι το έχει αντιληφθεί”. Το θύμα δέχτηκε θανάσιμη μαχαιριά στην καρδιά. Όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, “προσπάθησε να τον ξαναχτυπήσει, αλλά τον σταμάτησαν.

Έτσι εκβίαζε την πρώην

Ο δράστης ισχυρίστηκε ότι “το θύμα, όπως αντιλήφθηκα από τη συμπεριφορά του, είχε σφόδρα ενοχληθεί που ακολούθησα στο Instagram την κοπέλα του με την οποία πριν από έναν χρόνο είχα συνάψει ερωτικό δεσμό, αλλά από τότε που χωρίσαμε δεν την ενοχλούσα με οποιοδήποτε τρόπο και ήθελε να του δώσω εξηγήσεις, διευκρινίσεις θέλοντας να με ταπεινώσει δημόσια και να βιαιοπραγήσει. Ουδέποτε απείλησα ή εκβίασα την κοπέλα του ότι θα δημοσιεύσω ημίγυμνες φωτογραφίες της.

Πληροφορίες απο Star

Αναδημοσίευση άρθορυ από το nassosblog

Διαβάστε επίσης »