Ετοιμάζεται το νέο Survivor – Ποια ονόματα παικτών έχουν ακουστεί

Newsteam 0 Comments

Γεωργία Τσιαρλή


ClockDate and time that the article is published or last modified12/07/2021 09:07

Ετοιμάζεται το νέο Survivor


Ετοιμάζεται το νέο Survivor – Ποια ονόματα παικτών έχουν ακουστείΟ Acun Ilicali και οι συνεργάτες του ετοιμάζονται ήδη για την νέα εκδοχή του Survivor στις αρχές του 2022 στον Άγιο Δομίνικο.

Το Survivor ολοκληρώθηκε μόλις πριν από μια εβδομάδα (5/7), ωστόσο οι σχεδιασμοί για την επόμενη μέρα έχουν ήδη ξεκινήσει.

Πρόθεσή του Acun Ilicali είναι να μαζέψει τους καλύτερους παίκτες και πιο δημοφιλείς παίκτες και να φτιάξει κάτι σαν All Star. Όπως ακούγεται αναμένεται ένα καλύτερο κάστινγκ στα πρόσωπα, αλλαγές και πολλές εκπλήξεις στο παιχνίδι.

Ήδη τα πρώτα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι είναι αυτό του Ντάνου, του Κωνσταντίνου Βασάλου, του Ηλία Μπόγδανου και της Κάτιας Ταραμπάνκο.

Μάλιστα, η τελευταία σε ανάρτησή της άφησε ένα υπονοούμενο, ότι αν ξαναγύριζε στην παραλία του εξωτικού νησιού θα πήγαινε πιο προετοιμασμένη, ενώ και η Ελίζαμπεθ Ελέτσι…γλυκοκοιτάζει την επιστροφή της στο Survivor.

Βεβαίως υπάρχουν και προβλήματα στην υλοποίηση του σχεδίου, καθώς ορισμένοι παίκτες δεν θα επιστρέψουν εύκολα στη παραλία του Άγιου Δομίνικου.

Το σίγουρο είναι πως το Survivor αναμένεται να επιστρέψει στους τηλεοπτικούς δέκτες στο δεύτερο μισό της σεζόν, έτσι άλλωστε συνηθίζεται τον τελευταίο καιρό.

Διαβάστε επίσης:

Ο Κόρο πήγε διακοπές με την εντυπωσιακή σύντροφό του (pic)

Euro 2020 – Αγγλικός Τύπος: «Oh no, not again»

Κορονοϊός Μετάλλαξη: Κρούσματα; Γίνεται λόγος για… εφιαλτικά νούμερα. Κινδυνολογία ξανά…Διαβάστε επίσης »