Σας έγραψα χθες αναλυτικά για τους λόγους της αποτυχίας του ζεύγους Βαρθακούρη στο νέο τους τηλεοπτικό εγχείρημα

 

Ερχονται αλλαγές στο Σου

 

Όσα κανείς δεν γράφει – Γιατί οι Βαρθακούρηδες… δεν πρόκειται ποτέ να κάνουν τηλεθέαση

 

 

 

 

Η κατάσταση είναι έκρυθμη μέσα στον ΣΚΑΪ καθώς με εξαίρεση το «Survivor» που πραγματικά σαρώνει κανένα από τα υπόλοιπα καινούργια προγράμματα που λανσαρίστηκαν (Δούκισσα, Μουσικό ριάλιτι και Βαρθακούρηδες) δεν τους πήγε.

 

 

  • Και περίμεναν με το «Σου – Κου Family» να ανέβει ο μέσος όρος του daytime στο Σαββατοκύριακο πράγμα φυσικά που δεν έγινε. Ας μην γελιόμαστε: Χάρης και Αντελίνα δεν ήταν η πρώτη επιλογή του καναλιού για το Σαββατοκύριακο.

 

Ο Λιάγκας ήταν αλλά τους είχε ξεκαθαρίσει απ’ την αρχή πως δεν πρόκειται να το κάνει. Τώρα λοιπόν πρέπει να γίνουν διορθωτικές κινήσεις και μάλιστα άμεσα.

 

Σας τις αποκαλύπτω ευθύς αμέσως:

  • Έχει πέσει στο τραπέζι σενάριο αλλαγής αρχισυντάκτη αλλά και ενίσχυση της ομάδας της εκπομπής με δύο δημοσιογράφους μπροστά από τις κάμερες.
  • Ήδη τα στελέχη του ΣΚΑΪ έχουν βγει «παγανιά» στην πιάτσα καθώς οι περισσότεροι πανελίστες αυτοί τη στιγμή είναι δεσμευμένοι.
  • Επίσης κρίνεται μέχρι στιγμής ανεπαρκέστατη η παρουσία της Αντωνά όπως είχε βέβαια συμβεί και στην εκπομπή της Τσιμτσιλή.
  • Τέλος συζητούν και πάλι την μόνιμη προσθήκη παίκτη από το «Survivor» που να έχει όμως και ευφράδεια κοινώς να τα «λέει».

 

 

Αποφάσεις θα παρθούν ίσως και μέσα στην εβδομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το nassosblog

Διαβάστε επίσης »