Δημοσιεύθηκε: 13 Ιουλίου 2021 08:20

Έρχεται το πρώτο ζευγάρι στην ιστορία του Survivor! Αυτή είναι η πρώτη έκπληξη του Ατζούν για το νέο ριάλιτι, ενώ ακολουθεί διάσημος τραγουδιστής

Έρχεται το πρώτο ζευγάρι

Το Survivor 5 βρίσκεται στο μυαλό του Ατζούν Ιλιτζαλί και o Τούρκος φουλάρει τις επαφές του για να υλοποιήσει το μεγαλόπνοο σχέδιό του. Το οποίο είναι να δημιουργήσει μία ομάδα Διασήμων All Star. Οι οποίοι έχουν γράψει ήδη τη δική τους ιστορία στις παραλίες του Αγίου Δομίνικου.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Τούρκος παραγωγός για το Survivor 5 έχει βάλει στο μάτι ένα ζευγάρι. Το οποίο θα είναι σίγουρα από τα top ονόματα του νέου ριάλιτι επιβίωσης.

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί έχει πλάνο να κάνει πρόταση στον Κωνσταντίνο Βασάλο και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη!

Οι δυο τους συμμετείχαν στο πρώτο Survivor, εκείνος στους μαχητές κι εκείνη στους διάσημους! Το love story τους δημιουργήθηκε μέσα στο παιχνίδι. Και ο έρωτας ήταν τόσο μεγάλος που… η Ευρυδίκη Βαλαβάνη παρά το γεγονός πως βρισκόταν σε σχέση χώρισε για τα μάτια του Βασσάλου.

Κωνσταντίνος Βασάλος - Ευριδίκη Βαλαβάνη: εξόρμηση στην Ελαφόνησο για το ερωτευμένο ζευγάρι

Από τότε οι δύο τους είναι αχώριστοι. Μένουν κάτω από την ίδια στέγη και ετοιμάζονται πλέον για το επόμενο βήμα στη σχέση τους.

Η παραγωγή, λοιπόν, έχει τα ονόματά τους πάνω πάνω στη λίστα. Και θα έχει όντως μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε πώς θα αντιδράσει ένα πραγματικό ζευγάρι σε αυτές τις συνθήκες! Ειδικά αν τους βάλει σε ξεχωριστές ομάδες και είναι αντίπαλοι!

Επίσης οι πληροφορίες θέλουν ακόμη μία έκπληξη από τον Ατζούν Ιλιτζαλί. Όπως σας αποκαλύψαμε ο Ατζούν εξέταζε προσεκτικά την περίπτωση του Κώστα Μαρτάκη. Και τελικά η επαφή έγινε. Ο τραγουδιστής είναι θετικός και δεν αποκλείεται να έχουμε deal.

  • #News
  • #Konstantinos Vasalos
  • #Survivor 5
  • #Ευρυδίκη Βαλαβάνη
  • #Κώστας Μαρτάκης
Διαβάστε επίσης »