Σημαντικές αλλαγές στο κομμάτι της ψυχαγωγίας σχεδιάζει η ΕΡΤ.

Η νέα διοίκηση της Δημόσιας τηλεόρασης θέλει να αφήσει το στίγμα της και να αυξήσει τις επιδόσεις στο κομμάτι της τηλεθέαση. Γι’ αυτό το λόγο όπως αναφέρει το ethnos.gr από τον ερχόμενο μήνα θα εντάξει στο πρόγραμμα της ένα τηλεπαιχνίδι γνώσεων.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα πρόκειται για ένα από τα πιο επιτυχημένα πρότζεκτ του εξωτερικού αφού όπου έχει προβληθεί σημειώνει επιτυχία. Ο τίτλος του είναι Catch the answer και οι παίκτες καλούνται να διαγωνιστούν σε ερωτήσεις που συχνά κρύβουν τις απαντήσεις μέσα τους.

Παρουσιαστής θα είναι ο ηθοποιός Νίκος Κουρής.

Όπως αναφέρει το ethnos.gr το τηλεπαιχνίδι θα βγει στον αέρα της ΕΡΤ1 στα τέλη Μαρτίου. Θα πάρει θέση στο πρόγραμμα κάθε Δευτέρα με Παρασκευή και θα μεταδίδεται πριν το κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Τα σχέδια της ΕΡΤ όμως δεν σταματούν εδώ. Σύμφωνα με το ethnos.gr στο πρόγραμμα της ΕΡΤ θα ενταχθεί και ελληνική σειρά από τον Σεπτέμβριο. Η σειρά φέρει τον προσωρινό τίτλο Τα καλύτερά μας χρόνια και βασίζεται σε φορμάτ που μεταδίδεται στην ισπανική τηλεόραση.

Η σειρά παρακολουθεί την εξέλιξη ιας πενταμελούς ελληνικής οικογένειας ξεκινώντας από την άφιξη της πρώτης τηλεόρασης στο σπίτι, το 1968. Ο σεναριογράφος Νίκος Απειρανθίτης, η Κατερίνα Μπέη και ο σκηνοθέτης Κώστας Καπάκας θα βάλουν την υπογραφή τους στην συγκεκριμένη σειρά.

Δείτε τα νέα της επικαιρότητας:

Όλα τα νέα για την επικαιρότητα εδώ – ειδήσεις από την Ελλάδα
Ε.Ρ.Τ: Τηλεπαιχνίδι και σειρά στο πρόγραμμά της

Η επικαιρότητα στο Twitter:

Διαβάστε επίσης »