Η Εριέττα Μανούρη σε συνέντευξή της στο περιοδικό 7 Μέρες Tv και τον δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα, μίλησε για τη δική της προσωπική εμπειρία παρενόχλησης επί σκηνής.

Η ηθοποιός, που φέτος συμμετείχε στο σίριαλ «Αγγελική», αποκάλυψε πως βρήκε τη δύναμη να αντιμετωπίσει τον άνθρωπο που την παρενόχλησε, ωστόσο, δεν κατάφερε ποτέ να ξεπεράσει αυτό το γεγονός.

Εριέττα Μανούρη: Η εξομολόγηση για τη παρενόχληση που δέχτηκε επί σκηνής και οι κρίσεις πανικού

Η Εριέττα Μανούρη μέσα από αυτή την εμπειρία παρενόχλησης βγήκε πιο δυνατή

Τους τελευταίους μήνες μάς απασχόλησε αρκετά το κίνημα του ελληνικού #MeToo. Έχεις δηλώσει ότι έχεις δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση επί σκηνής, κατά τη διάρκεια παράστασης. Πως επηρέασε αυτό το γεγονός τη ζωή σου;

Ευτυχώς στη δική μου περίπτωση δεν μιλάμε για κάτι τόσο επώδυνο που να με σημάδεψε με κάποιον τρόπο. Έχουμε ακούσει ιστορίες γυναικών και αντρών αρκετά τραυματικές και πολύ άσχημες. Εγώ μέσα από αυτήν την εμπειρία βγήκα πιο δυνατή, γιατί έμαθα πως να διαχειρίζομαι κάποια άτομα και συγκεκριμένες καταστάσεις εντός ή εκτός χώρου. Ο λόγος που το μοιράστηκα ήταν για να βοηθήσω έστω και έναν άνθρωπο που του έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο.

Είχες τη δύναμη να αντιμετωπίσεις αυτόν τον άνθρωπο κατά πρόσωπο;

Ναι, γιατί αυτό το πράγμα σε τρώει μέσα σου βαθιά και μόνο τοξικό μπορεί να είναι. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να βρεις τη δύναμη να πεις «τέλος» με ό,τι επιπτώσεις θα έχει αυτό.

Η Εριέττα Μανούρη δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει τις κρίσεις πανικού

Έχει βιώσει επίσης ένα διάστημα κρίσεων πανικού. Πως τις ξεπέρασες; Βρήκες μόνη σου τη δύναμη να αφήσεις αυτό το κομμάτι πίσω;

Δεν τις ξεπέρασα ποτέ πραγματικά. Ακόμα και τώρα, δεν παθαίνω ακριβώς κρίσεις πανικού, αλλά είμαι ένας άνθρωπος που πελαγώνει πολύ εύκολα. Έχω όμως μάθει να το αντιμετωπίζω πια. Είναι πολύ συνειδητό σε εμένα ότι τώρα μου συμβαίνει αυτό. Μιλάω στην Εριέττα, λέω «θα περάσει» και έπειτα νιώθω ότι μπορώ να διαχειριστώ την οποιαδήποτε κατάσταση. Το δουλεύω με τα χρόνια. Δεν ξύπνησα ένα πρωί και πέρασαν όλα.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του spoilers.gr στο Google News


Διαβάστε επίσης »