Σε μια συγκινητική πράξη προχώρησε ένας επτάχρονος, δίνοντας όλο του το χαρτζιλίκι των γιορτών σε τροφές για αδέσποτα ζωάκια.

Ο επτάχρονος Δημήτρης με καταγωγή από τη Σύρο μάζεψε χαρτζιλίκι τις ημέρες των Χριστουγέννων και το έδωσε στο «Καταφύγιο Αδέσποτων Ζώων Σύρου» με σκοπό να αγοραστούν τροφές για τα αδέσποτα.

ο εφτάχρονος δημήτρης στο καταφύγιο αδέσποτων

Επτάχρονος έδωσε όλο το

Η ανακοίνωση του Καταφυγίου

«Έδωσε το χαρτζιλίκι των εορτών για να αγοράσει τροφές στα αδέσποτα σκυλιά. Είναι ο Δημήτρης!! Ένα αντράκι 7 ετών που από τα χαρτζιλικια των εορτών διέθεσε τα χρήματα που συγκέντρωσε και αγόρασε τροφή για τα μουσουδακια μας!! Πρωτοβουλία καθαρά δική του, αυτό ήθελε και αυτό τον έκανε χαρούμενο!!

Με τα χρήματα που μάζεψε δεν αγόρασε τίποτα για τον εαυτό του, όπως θα έκανε κάθε παιδί της ηλικίας του. Ο μικρός Δημήτρης σκέφτηκε μόνο τ’ αδέσποτα σκυλάκια του νησιού του και τις ανάγκες τους.

Είμαστε οι εθελοντές ενός καταφυγίου που τέτοιες πράξεις μας ξεπερνούν και μας πλημμυρίζουν συγκίνηση…Να χαίρεστε το αγόρι σας κα Μαρία Βαρθαλιτου και και Γεράσιμε Μακρυωνιτη!! Να είναι πάντα ευτυχισμένος και να τον καμαρώνετε!! Όμορφε μας, έδωσες μεγάλη χαρά στα σκυλάκια μας και εμάς»

Μάλιστα, ο επτάχρονος Δημήτρης έγραψε και σχετικό σημείωμα, στο οποίο ανέφερε: «Είμαι ο Δημήτρης, είμαι 7 χρονών, σας αφήνω τροφή για τα αδεσποτάκια, καλή χρονιά»

σημείωμα του επτάχρονου από τη Σύρο για τα αδέσποτα

  • Δήμος Αθηναίων: Δημιούργησε site για τα αδέσποτα της πόλης
  • Σελίδα μίσους προς τα αδέσποτα-Ζητούν να καταστραφούν οι ταΐστρες του δήμου!
  • Χαλαρωτική μουσική για σκύλους: Πόσο βοηθά τα κατοικίδια μας;

Διαβάστε επίσης »