Τρία πρόσωπα από το στενό περιβάλλον της 34χρονης έχουν μπει στο κάδρο των βασικών υπόπτων για την επίθεση που δέχτηκε με βιτριόλι η γυναίκα στην Καλλιθέα.

Σημαντικά θεωρούνται και τα αποτελέσματα από την άρση του τηλεφωνικού της απορρήτου, με τους αστυνομικούς να εξετάζουν σοβαρά τις τελευταίες ημέρες, ενδεχομένως και ώρες πριν από την επίθεση που δέχτηκε.

Πληροφορίες της εφημερίδας Ελεύθερος Τύπος αναφέρουν ότι οι αξιωματικοί της Ασφάλειας που χειρίζονται την υπόθεση εξετάζουν πάνω από 20 βίντεο από κάμερες ασφαλείας σε μία ακτίνα μισού χιλιομέτρου σε μία προσπάθεια να διαπιστώσουν τον τρόπο με τον οποίο έφτασε αλλά και διέφυγε η μαυροφορεμένη γυναίκα, η οποία φέρεται να ήταν εκείνη που έριξε στην άτυχη 34χρονη το καυστικό υγρό, με αποτέλεσμα να της προκαλέσει σοβαρά εγκαύματα στο πρόσωπο.

Οι αστυνομικοί σε μία προσπάθεια να βρουν την άκρη του νήματος έχουν λάβει πάνω από 23 καταθέσεις από πρόσωπα του συγγενικού, επαγγελματικού και φιλικού της περιβάλλοντος.

Ευελπιστώ η Ελληνική Αστυνομία μετά τη συλλογή των στοιχείων να φτάσει στα ίχνη της δράστιδος. Να συλληφθεί και να οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη για την αποτρόπαια πράξη που διέπραξε. Το ίδιο ζητάει συνέχεια και η Ιωάννα, δήλωσε ο συνήγορος της κοπέλας, δικηγόρος, Απόστολος Λύτρας.

Αυτό που έλεγε εξαρχής, αυτό λέει και τώρα. Δεν μπορεί να πάει το μυαλό της κάπου, δεν μπορεί να εστιάσει σε κάποιο πρόσωπο που να ήθελε να της κάνει κακό. Αυτή τη γυναίκα δεν τη γνώριζε. Εμπιστευόμαστε την Ελληνική Αστυνομία και περιμένουμε να δούμε αν θα οδηγήσουν κάπου οι καταθέσεις που έλαβε η ΕΛ.ΑΣ., πρόσθεσε ο κ. Λύτρας.

Πηγή: thestival.gr

Πληροροφρίες από kede

Διαβάστε επίσης »