Σε κάθε της επίσκεψη σε χαρτομάντες και καφετζούδες, η 35χρονη φρόντιζε έτσι ώστε να κρατά σημειώσεις, για να μην ξεχάσει και να μπορέσει να μελετήσει, όλα όσα της είπαν σε προσωπικό και λιγότερο σε επαγγελματικό επίπεδο.

 

Επίθεση με βιτριόλι-Στη φόρα

  • Αν φύγει αυτή η λευκή μαγεία θα πάνε όλα καλά. Με αυτόν πορεύομαι. Θα ανάψω ένα κερί στην εκκλησία στον Θεό να με βοηθήσει, αναφέρει ένα σημείωμα σύμφωνα με την ΕΡΤ, ενώ σε άλλο γράφει:  Έχω τύχη, βρέθηκε κλειδί στο φλιτζάνι. Οκτώ Απριλίου και μετά θα είναι όλα εντάξει.

 

Η κατηγορούμενη, ωστόσο, για ακόμα μία φορά, δείχνει την εμμονή της για τον 40χρονο άνδρα: Για εμένα έχω τύχη και στενοχώρια για το δίχως τίποτα. Υπάρχει αγάπη και αναποδιές. Στο θέμα μπήκαν αμφιβολίες και υπάρχει απόσταση, όχι χωρισμός. Η σχέση είναι όρθια. Έχει αναποδιά ανάμεσα μας. Θα ακούσω ευχάριστα νέα. Έχω αμφιβολίες ότι είναι άπιστος, δεν είναι όμως.

 

 

Σύμφωνα με τον Alpha, οι Αρχές ερευνούν το ενδεχόμενο η 35χρονη να είχε βοήθεια από κάποιο άλλο πρόσωπο, ως προς την παρακολούθηση της Ιωάννας. Και αυτό γιατί η τοποθέτηση του πομπού μέσω του οποίου φέρεται να έβλεπε τις κινήσεις της 34χρονης είναι μια διαδικασία που απαιτεί ειδικές γνώσεις. Οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν το σενάριο κάποιο άλλο άτομο να την βοήθησε, έστω και εν αγνοία του.

 

(πληροφορίες από το nassosblog)

Διαβάστε επίσης »