Ο δικηγόρος της 34χρονης, Αποστόλης Λύτρας, μιλώντας στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα στο STAR δήλωσε πως η υπόθεση αυτή δεν είναι εύκολη και εξέφρασε την απορία πως στην Καλλιθεά στις 9 το πρωί με κόσμο και κάμερες δεν υπάρχει ούτε ένα στοιχείο για τη δράστιδα.

Η κοπέλα δεν είχε προηγούμενα με κανέναν. Δεν είναι απλή η υπόθεση είπε ο δικηγόρος της 34χρονης. Δεν το θεωρώ τυχαίο μες την Καλλιθέα το πρωί που έχει κόσμο, που υπάρχουν πολλές κάμερες να μην έχουμε ούτε ένα στοιχείο είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λύτρας.

Επίθεση με βιτριόλι-Σε προστριβή με τουλάχιστον δέκα γυναίκες η Ιωάννα

Την ίδια στιγμή όμως προκύπτουν αλλά στοιχεία απο την έρευνα.

Από τις είκοσι καταθέσεις, που έχουν λάβει μέχρι αυτήν την ώρα τα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του ΤΑ Καλλιθέας, και με δεδομένο ότι οι αστυνομικοί θεωρούν ότι δράστης είναι γυναίκα, έχουν καταγράψει έναν αριθμό περισσότερων από δέκα γυναίκες, με τις οποίες –σύμφωνα με τις καταθέσεις – ήταν σε προστριβή.

Αυτές τις γυναίκες όλες, λοιπόν, τις έχουν ταξινομήσει σε τρεις κατηγορίες: επαγγελματικό, φιλικό, αλλά και συγγενικό περιβάλλον. Από όλες αυτές έχουν πάρει όλα τα προφίλ τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, φωτογραφίες και αναρτήσεις, στοιχεία που μελετούν σε σχέση με το εάν υπάρχει έστω και οποιαδήποτε νύξη για εκτόξευση απειλής ή ό,τι άλλο θα τους προκαλέσει το ενδιαφέρον.

(πληροφορίες από το nassosblog)

Η επικαιρότητα στο Twitter:

Διαβάστε επίσης »