Νέες αποκαλύψεις σχετικά με την 35χρονη κατηγορούμενη για την επίθεση με το βιτριόλι στην Καλλιθέα, βλέπουν τις τελευταίες ώρες το φως της δημοσιότητας. Στην κατάθεση του στους αστυνομικούς στις 10 Ιουνίου, μία μέρα πριν οι Αρχές προχωρήσουν στην σύλληψη της, ο 40χρονος άνδρας που διατηρούσε ερωτική σχέση μαζί του η κατηγορούμενη, χαρακτηρίζει τη σχέση τους ως ελεύθερη, ενώ δεν προκύπτει από τα λεγόμενα του σκηνές ζηλοτυπίας. Πιθανότατα είχαν διαφορετική άποψη για τη σχέση τους.

 

 

Πριν από περίπου δύο χρόνια σε ένα καφενείο στην περιοχή Ζωγράφου γνώρισα μια γυναίκα σε μια κοινή παρέα, λέει στην αρχή της κατάθεσης του για την κατηγορούμενη. Συνεχίσαμε να επικοινωνούμε φιλικά μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής messenger, όπου και αναπτύξαμε μια ελεύθερη ερωτική σχέση με την πάροδο του χρόνου την οποία διατηρούμε μέχρι και σήμερα. Η σχέση μας δεν έχει ούτε εντάσεις ούτε πιέσεις και έχουμε βρεθεί κάποιες φορές καθότι μένουμε και οι δύο στην περιοχή του Ζωγράφου. Όταν οι αστυνομικοί του επέδειξαν τις φωτογραφίες της κατηγορούμενης από τις αναρτήσεις της στο διαδίκτυο ο άνδρας επιβεβαίωσε ότι πρόκειται για την γυναίκα με την οποία διατηρεί την προαναφερόμενη ερωτική σχέση.

Ναι, την αναγνωρίζω ανεπιφύλακτα αν και όπως σας προανέφερα με την εν λόγω γυναίκα δεν έχουμε σταθερή σχέση και γνωρίζω ελάχιστα για την προσωπική της ζωή. Παράλληλα το χρονικό διάστημα που την γνωρίζω, μέσω της εφαρμογής messenger λόγω των κοινών γνωστών που είχαμε μου βγήκε σαν προτεινόμενη διαδικτυακή φίλη μια ακόμα γυναίκα με το όνομα Ιωάννα στην οποία και έκανα αίτημα φιλίας. Με την εν λόγω γυναίκα ανταλλάξαμε κάποια 5-10 τυπικά μηνύματα πλην όμως δεν βρεθήκαμε ποτέ από κοντά και δεν υπήρξε εδώ και ένα έτος περαιτέρω επαφή μαζί της.

 

Στους αστυνομικούς κατέθεσε και ο 30χρονος άνδρας που λίγες μέρες πριν από το περιστατικό είχαν χωρίσει μετά από δεσμό δέκα μηνών. Με την Ιωάννα γνωριστήκαμε τον Ιούλιο του 2019 και η σχέση μας κράτησε μέχρι την Κυριακή 17 Μαΐου οπότε και εκείνη θύμωσε και με έδιωξε από το σπίτι της γιατί νόμισε ότι είχα δει φωτογραφίες κρυφά από το προσωπικό της αρχείο. Είχε φωτογραφίες με έναν γυμνό άνδρα που είχε τατουάζ που κάλυπτε το στήθος και τον ώμο του… Στις 15 Μαΐου παρατήρησα ότι στο προσωπικό της λογαριασμό στο facebook είχε σχολιάσει αυτός ο άνδρας… Επειδή στο σχόλιο που της έκανε αυτή απάντησε με καρδούλες, εγώ θύμωσα και της είπα ότι γνώριζα πως αυτός ήταν κάποιος πρώην της… Την περασμένη Κυριακή, αφού με κατηγόρησε μέσω μηνυμάτων ότι έψαξα τον σκληρό της δίσκο, χωρίσαμε … Πήγα στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν μετά την επίθεση. Η Ιωάννα δεν ασχολούνταν με παράνομες δραστηριότητες….

(πληροφορίες από το nassosblog)

Διαβάστε επίσης »