Ο Απόστολος Λύτρας, ο δικηγόρος της άτυχης Ιωάννας που δέχτηκε την επίθεση με το βιτριόλι, βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής Αλήθειες με τη Ζήνα και μίλησε για την πολύκροτη υπόθεση.

Ο δικηγόρος της δεν έκρυψε την ενόχλησή της  κοπέλας για όσα γράφτηκαν στο διαδίκτυο για την προσωπική της ζωή, την ώρα που η ίδια ανεβαίνει έναν Γολγοθά και ξεκαθάρισε πως η εικόνα που έδινε στα social media δε είχε καμία σχέση με την πραγματική της ζωή.

 

 

 

  • Ο κ. Λύτρας  είπε μεταξύ άλλων πως κανείς από την οικογένειά της 35χρονης κατηγορουμένης, εκτός από τον συνήγορό της, Σάκη  Κεχαγιόγλου, δεν ήρθε σε επαφή μαζί του ή με την ίδια την Ιωάννα για να της πει μια κουβέντα για τον εφιάλτη που ζει.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο Απόστολος Λύτρας περιέγραψε τις δύσκολες πρώτες μέρες όταν ο ίδιος προσπαθούσε να επικοινωνήσει με την 34χρονη για να πάρει απαντήσεις. Όπως είπε η Ιωάννα δεν μπορούσε να μιλήσει πάνω από δύο τρία λεπτά. Υπέφερε, πονούσε και κουραζόταν πολύ εύκολα, οπότε όλη αυτή η διαδικασία ήταν αρκετά επίπονη τόσο για την ίδια, όσο και για τους δικηγόρους της και τους αστυνομικούς. 

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ

Διαβάστε επίσης »