Η γυναίκα με το αρχικό «Μ» που φέρεται να είχε επικοινωνήσει με την 36χρονη Έφη πριν και μετά την επίθεση με το βιτριόλι «σπάει» τη σιωπή της και μιλά για πρώτη φορά. Η 40χρονη δηλώνει έτοιμη να καταθέσει στο δικαστήριο, ενώ επιμένει πως δεν έχει εμπλοκή με την υπόθεση. «Δεν έχει καμία ουσιαστική εμπλοκή με την υπόθεση και γι’ αυτό άλλωστε δεν είναι ούτε κατηγορούμενη ούτε μάρτυρας. Όταν κληθεί και όποτε κληθεί από οποιοδήποτε αρμόδιο δικονομικά αρμόδιο θα πει αυτά τα οποία γνωρίζει τα οποία έχει ήδη καταθέσει» δηλώνει ο δικηγόρος της.

Υπενθυμίζεται πως την περασμένη Πέμπτη ο δικηγόρος της Ιωάννας, Απόστολος Λύτρας, έκανε αίτημα για κλήση της 40χρονης και ενός 36χρονου, καθώς αποτελούν πρόσωπα που είχαν επικοινωνία με την Έφη πριν αλλά και μετά την επίθεση.

Επίθεση με βιτριόλι –

Η «Μ» είχε καταθέσει ήδη πριν ένα χρόνο στην αστυνομία και είχε εξηγήσει γιατί η Έφη επικοινώνησε μαζί της οκτώ φορές μετά την επίθεση στην Ιωάννα τον Μάιο του 2020. Οι αρχές τον περασμένο Οκτώβριο είχαν κατάσχει το κινητό τηλέφωνο της 40χρονης, αλλά και τα κινητά και το λάπτοπ του 36χρονου που διατηρούσε επικοινωνία με την κατηγορούμενη.

Πρόκειται κατά την πολιτική αγωγή για δύο ανθρώπους που θα λύσουν το μυστήριο του αν είχε ή δεν είχε συνεργούς η Έφη στην επίθεση με το βιτριόλι. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Star, η γυναίκα είχε καταθέσει στην αστυνομία ότι οι συζητήσεις που έκανε με την κατηγορουμένη δεν είχαν σχέση με παρακολουθήσεις και βιτριόλι.

Αναδημοσίευση άρθορυ από το nassosblog

Διαβάστε επίσης »