Ήρθε η μεγάλη ώρα. Αυτή των απαντήσεων απο τη δράστιδα της στυγνής επίθεσης με το βιτριόλι κατά της Ιωάννας Παλιοσπύρου. Μια επίθεση που “γονάτισε” την Ελλάδα” εξαιτίας της σκληρότητας της.

Η 36χρονη Έφη Κακαραντζούλα αναμένεται να ξεκινήσει την απολογία της σε λίγη ώρα και να δεχτεί βροχή ερωτήσεων από την έδρα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, που αναζητά το πως προμηθεύτηκε το βιτριόλι αλλά και το εάν υπήρξαν πρόσωπα που μπορεί να τη βοήθησαν στο ζήτημα αυτό.

Επίθεση με Βιτριόλι –

Ταυτόχρονα, οι δικαστές θα επιχειρήσουν να επιβεβαιώσουν και το κίνητρο της επίθεσης, αφού το σενάριο που θέλει ως αιτία τον 40χρονο μοιάζει να «καταρρέει». Σημειώνεται, ότι κατά την εξέτασή του από το δικαστήριο επιβεβαιώθηκε ότι δεν είχε σχέσεις με την Ιωάννα Παλιοσπύρου, πλην κάποιων μηνυμάτων μέσω Facebook.

Με την ολοκλήρωση της απολογίας της κατηγορουμένης, δεν αποκλείεται να ακολουθήσει η πρόταση του εισαγγελέα της έδρας, εάν εκείνος δηλώσει έτοιμος και δεν χρειαστεί χρόνο για να συντάξει την πρότασή του προς το δικαστήριο. Στην περίπτωση πάντως ο εισαγγελέας ζητήσει να κάνει την πρότασή του σήμερα, παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο ακόμα και για ολοκλήρωση της δίκης και έκδοση απόφασης.

Αναδημοσίευση άρθορυ από το nassosblog

Διαβάστε επίσης »