Είναι από τις δημοσιογράφους που έχουν γράψει ιστορία στην ελληνική τηλεόραση. Η Έλλη Στάη έχει «γράψει» χιλιόμετρα σε παρουσιάσεις εκπομπών και δελτία ειδήσεων και αποτελεί ένα ξεχωριστό κεφάλαιο στην ιστορία της μικρής οθόνης στην Ελλάδα.

Τελευταία της τηλεοπτική παρουσία ήταν τη σεζόν 2018-2019 στο Open όπου παρουσίαζε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων αλλά και πολιτική εκπομπή. Έκτοτε απέχει από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Έρχεται πάλι στην Ε.Ρ.Τ

Δεν αποκλείεται όμως να υπάρξει επιστροφή για την Έλλη Στάη.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα tvnea, η δημοσιογράφος είναι η επικρατέστερη για να αναλάβει την παρουσίαση πολιτικής εκπομπής στην ΕΡΤ. Η ίδια σε ανύποπτο χρόνο είχε εκφράσει την επιθυμία της να ολοκληρώσει την τηλεοπτική μας καρίερα εκεί όπου ξεκίνησε, στη Δημόσια Τηλεόραση.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Δημόσια τηλεόραση από το καλοκαίρι έχει στα σκαριά πολιτική εκπομπή. Τότε είχε γραφτεί το όνομα της Νίκης Λυμπεράκη, που είχε αποχωρήσει από το Open με τη δημοσιογράφο να υπογράφει τελικά με το Mega.

Ακόμη, το όνομα της Μαρία Χούκλη βρέθηκε επίσης στο επίκεντρο. Η δημοσιογράφος όμως με μεγάλη εμπειρία στην τηλεόραση έχει πολλά καθήκοντα στο επικοινωνιακό επιτελείο της κυβέρνησης αφού είναι ειδική σύμβουλος του Υφυπουργού στον Πρωθυπουργό Άκη Σκέρτσου.

Όλα τα νέα για την επικαιρότητα εδώ – ειδήσεις από την Ελλάδα

Διαβάστε επίσης »