Μία πολύ ευχάριστη τηλεοπτική είδηση έδωσε η Ναταλία Ανδρικοπούλου στον αέρα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι!».

Όπως αποκάλυψε, ο ALPHA ετοιμάζεται να επαναφέρει τη μουσική εκπομπή που λάτρεψε το τηλεοπτικό κοινό ως «παιδί» της Ναταλίας Γερμανού, καθώς το δικό της όνομα συνδέθηκε άρρηκτα με τις συγκεκριμένες μουσικές, αφιερωματικού χαρακτήρα βραδιές στο κανάλι της Κάντζας.

Έρχεται πάλι η πιο

Ο λόγος για το «Chart show, Your countdown» το οποίο προβλήθηκε το 2009 στην Ελλάδα, με πολύ τραγούδι, εκλεκτούς καλεσμένους και πολλά μεγάλα ονόματα της νύχτας σε εμφανίσεις στο πλατό της Ναταλίας.

Το μουσικό σόου αναμένεται να επιστρέψει κατά το β’ μισό της σεζόν 2021 – 2022, μετά τις γιορτές δηλαδή, και θα βρει τη θέση του στο πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου.

Όσο για την παρουσίαση;

Δυστυχώς, δεν θα δούμε τη Ναταλία Γερμανού στο τιμόνι, καθώς έχει ήδη συμφωνήσει να παρουσιάσει το «The Secret Song», αλλά ο ALPHA δεν θα αφήσει παραπονεμένους τους τηλεθεατές, βάζοντας στη θέση της μία γυναίκα που αποδείχτηκε (και) τηλεοπτική αποκάλυψη.

Ο λόγος για τη Δέσποινα Βανδή, η οποία μετά το τέλος των υποχρεώσεών της στο «Just the 2 of Us», θα επιστρέψει με δική της εκπομπή.

Όλα τα νέα για την επικαιρότητα εδώ – ειδήσεις από την Ελλάδα

Διαβάστε επίσης »