Το να είσαι σε έναν σταθμό που δεν έχει πρόγραμμα εδώ και έναν χρόνο και να καταφέρνεις να περνάς δέκα μονάδες,σε τέταρτο, σε ζώνη prime time και Σάββατο τον Σπύρο Παπαδόπουλο είναι ΑΘΛΟΣ. 

Είναι επιτυχία. Είναι μεγάλο πράγμα για έναν Κοκλώνη που εδώ και μήνες δέχεται πυρά φίλων και αντιπάλων για την επιλογή του να επενδύσει στην Ελληνική τηλεόραση και όχι μόνο στην εικόνα του.

Όσο περνάει ο καιρός ο Νίκος χαλαρώνει, αναπνέει τηλεοπτικά και βγάζει το πραγματικό πρόσωπό του. Αυτό της ψυχής της παρέας. Παρά τα εσωτερικά προβλήματα που καλείται καθημερινά να διαχειριστεί ώς παραγωγός-που είναι και πολλά με τόσους μαϊντανούς κοντά του-ο Κοκλώνης καταφέρνει να παρουσιάζει ένα άρτιο προϊόν… και ο κόσμος του το ανταποδίδει με νούμερα που το ΟΡΕΝ δεν έχει ξαναδεί… σε τέτοιο βαθμό και με τέτοια περιοδικότητα. Σε αυτό έχει παίξει μεγάλο ρόλο η αλλαγή στα acts των ζευγαριών αλλά και το λύσιμο της επιτροπής. 

  • Και χθές το Just the 2 of us κατάφερε όχι απλά να τερματίσει πρώτο στη ζώνη, αλλά σε τέταρτο να γράψει διαφορά μέχρι και δέκα μονάδων απο τον Σπύρο Παπαδόπουλο. 

Δείτε αναλυτικά τις αποδόσεις…


(πληροφορίες από το nassosblog)

Διαβάστε επίσης »