Ένας άνδρας συνελήφθη για παράνομη μεταφορά μεταναστών, μετά από επιχείρηση αστυνομικών του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με σταθμούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας, Τροχαίας, Ασφάλειας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για έναν 23χρονο Σύριο σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Θέρμης για παράνομη μεταφορά – προώθηση μεταναστών στο εσωτερικό της Χώρας, απείθεια, αντίσταση και παρακώλυση συγκοινωνιών, ενώ διαπιστώθηκε ότι στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης.

Συγκεκριμένα, χθες το απόγευμα αστυνομικοί των παραπάνω Υπηρεσιών εντόπισαν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 23χρονος, το οποίο νωρίτερα δε συμμορφώθηκε σε σήματα αστυνομικών σε περιοχή της Καβάλας.

Στη συνέχεια το εν λόγω όχημα δε συμμορφώθηκε εκ νέου σε σήματα στάσης που πραγματοποιήθηκαν στην Εγνατία Οδό (Έξοδος Βαγιοχωρίου), πλην όμως ακινητοποιήθηκε έπειτα από πρόσκρουση σε κράσπεδο σε έτερο σημείο της Εγνατίας Οδού.

Κατά την ακινητοποίηση του οχήματος ο 23χρονος οδηγός προσπάθησε να διαφύγει, πλην όμως ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη παρά τη σθεναρή αντίσταση που προέβαλε.

Κατά την έρευνα που ακολούθησε στο παραπάνω αυτοκίνητο διαπιστώθηκε η μεταφορά τεσσάρων παράτυπων μεταναστών, υπηκόων Ερυθραίας και συγκεκριμένα ενός άντρα και τριών γυναικών, μία εκ των οποίων βρέθηκε στο χώρο των αποσκευών.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Πηγή: thestival.gr

Πληροροφρίες από kede

Διαβάστε επίσης »