Άκρως ενοχλημένη είναι η μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη και ξέσπασε μέσα από ένα οργισμένο μήνυμα στο Facebook την ώρα που προβαλλόταν το χτεσινό επεισόδιο του Survivor.

Η κυρία Γεωργία Χαραλαμποπούλου ξεκαθάρισε πως η κόρη της δεν έπεσε ποτέ θύμα κακοποίησης από τον Σάκη Κατσούλη κόντρα σε όσα ακούγονται το τελευταίο διάστημα ενώ τόνισε πως ούτε εκείνη άφησε να εννοηθεί ουδέποτε κάτι σχετικό.

Συγκεκριμένα έγραψε:

«Πέρασε 6 ολόκληρους μήνες πια στο Survivor το παιδί μου και όσες φορές κι αν έπεσε, τόσες ξανασηκώθηκε ακόμη πιο ΔΥΝΑΤΗ. Η Μαριαλένα μας ήταν πάντα και ακόμη είναι μια ΑΛΗΘΙΝΉ ΜΑΧΗΤΡΙΑ μια ΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ. Έμαθε να αγωνίζεται εντός αλλά κ εκτός αγώνων από μικρό κορίτσι, όπως επίσης έμαθε πολύ καλά στον αθλητισμό να υπερασπίζεται τον εαυτό της σε περίπτωση ανάγκης. Η Μαριαλένα ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΘΥΜΑ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΟΎΤΕ ΑΠΟΠΕΙΡΑΘΗΚΕ Ο ΣΆΚΗΣ ΝΑ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ. Όταν μίλησα στο παρελθόν, είπα την ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΟΥ, όπως την βίωσα εγώ. Ωστόσο, δεν ισχυρίστηκα ποτέ κάτι τέτοιο και ουδέποτε θέλησα να αφήσω καμία τέτοια υπόνοια. Εύχομαι οι φήμες εναντίον του Κατσούλη όσο και εναντίον του παιδιού μου (που παρουσιάζεται ως υποτιθέμενο θύμα κακοποίησης να σταματήσουν άμεσα). Η Μαριαλένα μου είναι μια ΔΥΝΑΤΉ ΓΥΝΑΙΚΑ που γνωρίζει πολύ καλά να προστατεύει τον εαυτό της λόγω του αθλήματος της που αγαπά τόσο πολύ και έτσι τέτοιου είδους φημολογίες είναι άτοπες. Ένα τελευταίο μήνυμα για όλα αυτά που βλέπουμε στην επικαιρότητα: θα ήθελα να παροτρύνω όλες τις μητέρες να στείλουν τα κορίτσια τους σε μια σχόλη karate ή πολεμικών τεχνών γενικότερα. Γνωρίζω όλες τις αρετές και όλα όσα έχει προσφέρει αυτό το άθλημα στο δικό μου παιδί. ΔΩΣΤΕ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΕΦΟΔΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΘΟΥΝ».

Tags
  • κακοποίηση
  • Μαριαλένα Ρουμελιώτη
  • Μητέρα
  • Σάκης Κατσούλης
Διαβάστε επίσης »