Είναι μεγάλο το δείγμα πια στη φετινή σεζόν πως τα ριάλιτι αρχίζουν και πάλι να πηγαίνουν σε μια τακτική να προωθούν την αντικειμενοποίηση του σώματος, ιδίως ως προς τις γυναίκες. Το είδαμε αρκετά στη «Φάρμα» του ΑΝΤ1 πέρσι με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, το είδαμε σε αρκετές σκηνές του περασμένου Survivor με την Ελευθερία Ελευθερίου, τη Νικολέτα, την Καρολίνα και την Ελένη.
Στη φετινή σεζόν υπάρχει το «The Bachelor», υπάρχει το «Big Brother», ακόμα και το GNTM έχει πάρει μια τέτοια κατεύθυνση με όχι τόσο εμφανή τρόπο. Στο επόμενο Survivor ο Acun Ilicali θέλει να κεφαλαιοποιήσει την περσινή επιτυχία που ήρθε κάπως αναπάντεχα, δεδομένου ότι οι προηγούμενες δύο σεζόν είχαν μια καθοδική πορεία και φαινόταν πως το κόνσεπτ του Survivor είχε τελειώσει ξανά για την ελληνική τηλεόραση.
Η παραγωγή προετοιμάζεται από καιρό για το «ρόστερ» της 5ης σεζόν και ανάμεσα στα τόσα ονόματα που έχουν ήδη ακουστεί, είναι κι αυτός της τραγουδίστριας Νάγιας, η οποία έχει πληθωρικό σώμα και μπορεί να δώσει αυτό το κάτι παραπάνω που έχουν στους αντικειμενικούς τους στόχους συνήθως τα ριάλιτι.

Όλα τα νέα για την επικαιρότητα εδώ – ειδήσεις από την Ελλάδα


Διαβάστε επίσης »