Νέες δηλώσεις πραγματοποίησε στην ΕΡΤ ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, μετά την εμπρηστική επίθεση που σημειώθηκε νωρίς το βράδυ της Τρίτης και στα δύο αυτοκίνητα της οικογένειάς του, κάτω από το σπίτι του, στην Κηφισιά.

Την ώρα εκείνη δεν υπήρχε Ασφάλεια στο σπίτι του βουλευτή και δημοσιογράφου, με τον ίδιο να ξεκαθαρίζει πως ο κίνδυνος να υπάρξει σοβαρός τραυματισμός, ακόμα και θάνατος ήταν τεράστιος. 

Εμπρηστική επίθεση κατά Μπογδάνου:

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, οι δράστες είχαν τοποθετήσει εκρηκτικό μηχανισμό στο ντεπόζιτο των δύο αυτοκινήτων, εκ των οποίων το ένα είχε εγκατάσταση γκαζιού.

«Οι εχθροί της αστικής δημοκρατίας σιγονταρισμένοι και συστημικά χτύπησαν χθες με μία διπλή δολοφονική επίθεση. Δεν χτύπησαν μόνο τον Μπογδάνο, αλλά την ελεύθερη δυνατή φωνή όσων Ελλήνων επιθυμούν να είμαστε όλοι και όλες ίσοι απέναντι στους νόμους χωρίς εξαιρέσεις και αστερίσκους», είπε χαρακτηριστικά, δηλώνοντας βέβαιος πως το υλικό που θα συλλεχθεί από τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής θα βοηθήσει την αστυνομία να συλλάβει τους δράστες. 

Όπως είπε, ο ίδιος δεν μένει πια στο κέντρο της Αθήνας καθώς φοβάται για την ασφάλειά του, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο πως πλέον πουθενά δεν μπορείς να αισθάνεσαι ασφαλείς.

Δείτε όσα ειπώθηκαν:

Όλα τα νέα για την επικαιρότητα εδώ – ειδήσεις από την Ελλάδα

Διαβάστε επίσης »