Με αφορμή τα λεγόμενα της Υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη την Παρασκευή, για τον Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος συνελήφθη προχθές, ο γνωστός ηθοποιός έκανε μια ανάρτηση κατά της Υπουργού.

Ο Χάρης Μαυρουδής για τον οποίο γίνεται λόγος, έγραψε συγκεκριμένα: «Σε έναν ιδανικό κόσμο ο Θανάσης Παπαγεωργίου δεν θα ήταν ο μόνος που θα είχε την τόλμη και την ευαισθησία να αποσύρει την αίτησή για επιχορήγηση από το ΥΠ.ΠΟ. Σε έναν ιδανικό κόσμο, όλοι οι θεατρικοί παραγωγοί θα έπρεπε να πράξουν το ίδιο.

Έλληνας ηθοποιός για Λιγνάδη: Σε ένα ιδανικό κόσμο δεν θα έπρεπε να υπάρχει…

Οι ιδιοκτήτες των ΑΜΚΕ που έχουν επιδοτηθεί θα έπρεπε να κάνουν το ίδιο. Οι Διευθυντές των ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ θα είχαν παραιτηθεί προς ένδειξη διαμαρτυρίας  όπως και τα μέλη ΟΛΩΝ των ΔΣ που είναι διορισμένα από την αχαρακτήριστη Υπουργό και να αναθεωρήσουν μόνο μετά την παραίτησή της. Οι σπουδαστές των δραματικών σχολών θα απείχαν από τα μαθήματα μέχρι την παραίτησή της. Οι συνάδελφοι που συμμετέχουν στα γυρίσματα των τηλεοπτικών σειρών θα απείχαν από τα γυρίσματα μέχρι την παραίτησή της.

 

Οι εργαζόμενοι στο ΥΠ.ΠΟ θα κατέβαιναν σε απεργία μέχρι την παραίτηση της. Σε όλους τους εποπτευόμενους φορείς του πολιτισμού, οι εργαζόμενοι θα απείχαν μέχρι την παραίτησή της. Στα ωδεία θα σταματούσαν τα διαδικτυακά μαθήματα και τις εξετάσεις μέχρι την παραίτησή της. Μια διαδικτυακή συναυλία με σπουδαίους μουσικούς και τραγουδιστές θα γινόταν με αίτημα/σύνθημα την αποχώρησή της. Σε έναν ιδανικό κόσμο όμως δεν θα έπρεπε να υπάρχει Υπουργός η οποία φέρει την καθολική απαξίωση των ανθρώπων που απαρτίζουν τον πολιτισμό».

 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες από το nassosblog

Διαβάστε επίσης »