Ελευθερία GNTM – Στην GNTM ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ της εβδομάδας, είδαμε έντονες.. συγκινήσεις! Δυστυχώς, η παίκτρια που αποχώρησε, ήταν μία από τις πιο αγαπημένες. Έφυγε ακόμη μία κοπέλα από το ριάλιτι μόδας λοιπον, επειδή δεν είχε την καλύτερη φωτογραφία..

Ελευθερία GNTM: Ακόμη μια δοκιμασία αποχώρησης είχαμε λοιπόν αυτές τις ημέρες στο Greece Next Top Model. Κάποιες τα άκουσαν περισσότερο, κάποιες λιγότερο αλλά αυτή που έφυγε, ήταν η αγαπημένη μας… Ελευθερία!

Θυμάστε την στιγμή που «μπήκε» στο παιχνίδι η Ελευθερία GNTM;

Εμείς δεν θα την ξεχάσουμε! Το ίδιο και ο Άγγελος Μπράτης αλλά και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία, όπως είπε, βλέποντάς την ξέχασε τα ονόματα όλων αυτών που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή μέσα στο πλατό. Το σώμα, οι πόζες αλλά και η προσωπικότητα της Ελευθερίας έκαναν την κριτική επιτροπή του ριάλιτι μόδας να μείνει με το στόμα ανοικτό. Δείτε το βίντεο από την οντισιόν της και την αντίδραση όλων μπροστά στην 20χρονη Ελευθερία:

Τι θα γίνει τις επόμενες ημέρες – Ελευθερία GNTM

Fans της Ελευθερίας, μην λυπάστε, καθώς η Ελευθερία, θα ξαναγυρίσει στο παιχνίδι τις επόμενες ημέρες!

Καθώς οι μέρες περνάνε ο ανταγωνισμός γίνεται ολοένα και πιο δύσκολος. Επίσης, δεν λείπουν και οι έντονες συγκινήσεις όπως αυτές των τελευταίων επεισοδίων. Αν και κυκλοφορούν φήμες για την τελική πεντάδα αυτές λένε σταθούν καθώς όλα τα σενάρια είναι στο τραπέζι και θα δούμε πολλές ανατροπές στις επόμενες ημέρες.

Εξασφαλίσαμε όμως για εσάς την παίκτρια η οποία θα αποχωρήσει αυτές τις ημέρες, καθώς δεν θα τα πάει καλά στη δοκιμασία.. Η παίκτρια που θα αποχωρήσει σήμερα από το Greece Next Top Model είναι η.. 20χρονη Ελευθερία , όπως θα δούμε στις οθόνες μας σε λίγη ώρα.

Η Ελευθερία, θα προκαλέσει έντονα συναισθήματα αρνητικά και θετικά στις υπόλοιπες κοπέλες με την αποχώρηση της. Κάποιες, όπως θα δείτε και στην οθόνη σας, πιστεύουν πως δίκαια αποχωρεί σήμερα, καθώς δεν ήταν σε θέση να ανταπεξέλθει.


Διαβάστε επίσης »