Καλεσμένη στο Happy Day και στην παρέα της Σταματίνας Τσιμτσιλή βρέθηκε η Ελευθερία Ελευθερίου και μίλησε για την εμπειρία της στο Survivor, τα κιλά που έχασε και το παρασκήνιο της γνωριμίας της με την οικογένεια της Μαριαλένας.

«Τα κιλά που χάνεις στο Survivor τα παίρνεις πολύ γρήγορα. Στις αρχές είχα χάσεις 6-7 κιλά. Στο πάρτι της ένωσης ήμουν 2 κιλά μείον από αυτά που είχα μπει και μετά άρχισα να πρήζομαι», είπε αρχικά η Ελευθερία Ελευθερίου.

«Όταν βγήκα από το παιχνίδι είχα επικοινωνία με τη μητέρα της Μαριαλένας, είχαμε μιλήσει και στο τηλέφωνο. Η Μαριαλένα δεν περίμενε ότι θα έφευγα και δεν μου ζήτησε να της μεταφέρω κάποιο μήνυμα», ανέφερε στη συνέχεια και πρόσθεσε: «Η μαμά της Μαριαλένας είναι όπως κάθε μητέρα που ανησυχεί για το παιδί της, όταν παίρνεις μία δημοσιότητα από την τηλεόραση, ίσως και να μην μπορεί να διαχειριστεί και εύκολα τα πράγματα. Είναι πολύ φυσιολογικό να κάνει σενάρια με το μυαλό της, αλλά είναι πολύ περήφανη για το παιδί της. Είναι πολύ καλά η μαμά της, το τι έχουμε συζητήσει δεν μπορώ να το αναφέρω, ούτε επιβεβαιώνω αλλά ούτε και διαψεύδω τίποτα».

Ακόμη, η Ελευθερία αναφέρθηκε και στην τριάδα Μπάρτζη – Βέλλη- Καφετζή: «Εγώ από το παιχνίδι είχα πει να ηρεμήσουμε και δικαιολογούσα κάποιες συμπεριφορές και είχα αποδεχθεί κάποιους χαρακτήρες, γιατί πολλές εντάσεις δημιουργούνται μέσα στο παιχνίδι», είπε και συμπλήρωσε: «Δεν θα έκανα παρέα μαζί τους».


Tags
  • Happy Day
  • Survivor
  • Ελευθερία Ελευθερίου
Διαβάστε επίσης »