Δημοσιεύθηκε: 23 Ιουνίου 2021 09:20

Ελευθερία Ελευθερίου: σκέτη κόλαση! Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε και γκρέμισε το instagram, όπως μόνο εκείνη ξέρει

Το καλοκαίρι της πάει πάρα πολύ. Ειδικά όταν φορά τα αγαπημένα της μικροσκοπικά μπικίνι. Η Ελευθερία Ελευθερίου βρήκε για μία ακόμη φορά να τραβήξει πάνω της όλα τα βλέμματα.

Η Ελευθερία Ελευθερίου για μία ακόμη φορά κατάφερε να ρίξει το instagram. Ανέβασε δύο φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό και προκάλεσε πανικό.

Η Κύπρια τραγουδίστρια φόρεσε το πιο μικροσκοπικό μπικίνι της προκαλώντας εγκεφαλικά στον ανδρικό πληθυσμό.

Η Ελευθερίου πάντως ακόμη δεν έχει συνέλθει από τις φήμες που κυκλοφόρησαν. Και την ήθελαν ζευγάρι με τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ Κώστα Ρουκουνάκη. Η κοινή παρουσία τους αλλά και οι κοινές πόζες τους στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης του Τάκη Ζαχαράτου στο θέατρο Άλσος έκανε τις φήμες να οργιάσουν.

Η τραγουδίστρια έγινε πυρ και μανία με τη φημολογία και τα δημοσιεύματα και τα διέψευσε κατηγορηματικά. «Έγινα λίγο έξαλλη με τις δημοσιεύσεις για τον ποδοσφαιριστή γιατί στη συγκεκριμένη εκδήλωση συνοδεύτηκα από τον αγαπημένο μου φίλο, Περικλή Κονδυλάτο. Μου ζητήθηκε από τις δημόσιες σχέσεις του θεάτρου να βγάλω φωτογραφία με το συγκεκριμένο παιδί, που δεν το γνωρίζω, και φοβάμαι ότι όλο αυτό ήταν επιτηδευμένο και είναι και λίγο στενάχωρο», είπε.

  • #News
  • #Showbiz
  • #Ελευθερία Ελευθερίου
Διαβάστε επίσης »