Ελεωνόρα Ζουγανέλη – Σπύρος Δημητρίου: Ο Γιάννης Ζουγανέλης φωτογραφίζει το ζευγάρι σε έξοδό τους

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου ανήκουν στην κατηγορία των ζευγαριών της εγχώριας showbiz που γενικότερα θέλουν να καρτούν χαμηλό προφίλ στη σχέση τους και να την προστατεύουν από τα φώτα της δημοσιότητας. Άλλωστε το ζευγάρι βίωσε μια πολύ δύσκολη κατάσταση με τον θάνατο της μητέρας του Σπύρου Δημητρίου τον περασμένο Μάιο, οι δυο τους προσπάθησαν να χαρούν το καλοκαίρι τους, συνδυάζοντας δουλειά και ξεκούραση.

Ελεωνόρα Ζουγανέλη – Σπύρος

Μετά από δύο σεζόν παρουσίας στο “The Voice” φέτος η Ελεωνόρα Ζουγανέλη πήρε την απόφαση να αποχωρήσει και έτσι στη θέση της πρόκειται να δούμε τον Κωνσταντίνο Αργυρό. Η τραγουδίστρια έκλεισε έναν κύκλο στα επαγγελματικά της και είναι έτοιμη να πραγματοποιήσει τα επόμενα σχέδιά της. Από το πλευρό της δε λείπει ποτέ φυσικά ο σύζυγός της, Σπύρος Δημητρίου.

Τόσο η τραγουδίστρια όσο και ο δικηγόρος διαθέτουν τους δικούς τους λογαριασμούς στο Instagram, ωστόσο σπάνια επιλέγουν να μοιραστούν με τους διαδικτυακούς φίλους τους στιγμές από την καθημερινότητά τους. Το μεσημέρι της Πέμπτης, ο Γιάννης Ζουγανέλης δημοσίευσε στο προφίλ του μια φωτογραφία του ερωτευμένου ζευγαριού από βραδινή τους έξοδο. 

Ο ίδιος απέφυγε να σχολιάσει κάτι στη λεζάντα της ανάρτησης, ωστόσο η ευτυχία στα πρόσωπα της Ελεωνόρας Ζουγανέλη και του Σπύρου Δημητρίου δεν κρύβεται!

Δείτε τη φωτογραφία:

Διαβάστε επίσης »