• Τετάρτη, 23 Ιούν 2021


Η Ελένη Χαμπέρη έδωσε την πρώτη της συνέντευξη στο Love it μετά την έξοδό της από το Survivor.

«Ο Σάκης και η Μαριαλένα σίγουρα χάρηκαν που με έβγαλαν από το παιχνίδι» είπε.

Για τη «σχέση» της με τον Κόρο που ο Τριαντάφυλλος «κάρφωσε» ότι υπάρχει είπε:

«Γενικά με τον Κόρο είμαστε στα ίδια χρώματα, όλοι μας έλεγαν πόσο ταιριάζουμε. Πραγματικά είμαστε μόνο φίλοι. Ο Τριαντάφυλλος ήθελε να με πειράξει εκείνη τη μέρα. Το σκέφτηκα ότι ο σύντροφός μου μπορεί να το παρεξηγήσει όμως είχα πάρει θέση ότι δεν τρέχει τίποτα και ελπίζω να το κατάλαβε.

Σίγουρα συμβαίνουν πράγματα που μπορεί να ενοχλήσουν αυτόν που είναι έξω. Απλά επειδή για μένα ήταν όλα ένα παιχνίδι, ελπίζω να μην έχει ενοχληθεί.

Δεν το πίστεψε ότι μπαίνω. Υποτίθεται ότι χάρηκε αλλά σίγουρα ήταν κάτι πολύ δύσκολο. Όταν έχει συνηθίσει τον άλλον να τον βλέπεις κάθε μέρα είναι δύσκολο» είπε.

«Την ενοχλούσε την Καρολίνα που έχανε από μένα. Ίσως να μην μπορούσε να διαχειριστεί κάποιες ήττες και το έβγαζε στην ομάδα της» είπε  χαρακτηριστικά.

«Είχα μετανιώσει όταν είπα στον Τζέιμς τι ετοιμάζει η Μαριαλένα (επίθεση για να τον διώξουν° και δεν την έφερα να το πω μπροστά της» είπε ακόμη.

«Ένιωσα ζήλια από την πλευρά του Σάκη και της Μαριαλένας ίσως γι’  αυτόν τον λόγο να μου έκαναν την επίθεση, επειδή ζήλευαν που έφτασα τόσο μακριά. Μετά ξεκίνησαν οι επιθέσεις και ήθελαν να χαλάσουν την εικόνα μου για να μην τους σταθώ εμπόδιο».

Για την ερωτική συνεύρεση που ανέφερε η Ελευθερία Ελευθερίου η Ελένη δήλωσε ότι το μυαλό της πάει σε Σάκη και Μαριαλένα

Η κολλητή της φίλη στο παιχνίδι ήταν η Νικολέτα ενώ δήλωσε ότι ο Παύλος είναι το καλύτερο παιδί.

Με δάκρυα στα μάτια δήλωσε ότι ο Τζέιμς και ο Μπάρτζης της έδωσαν τρομερή αυτοπεποίθηση παρόλο που στην αρχή δεν τους συμπαθούσε.

«Με τον Ντάνο μιλήσαμε πριν μπω στο παιχνίδι και μου έδωσε συμβουλές που ακολούθησα. Μου είχε πει να κοιτάω την επόμενη μέρα όχι τον τελικό» είπε τέλος.

Tags
  • Love It
  • Survivor
  • Ελένη Χαμπέρη


Μια μικρή ομάδα ανθρώπων με πολλή όρεξη για δουλειά, κοινή αισθητική, τεκμηριωμένη άποψη και αγάπη για την καλή ζωή


Διαβάστε επίσης »