Πολύ νωρίς το πρωί ξεκινά η μέρα της Ελένης Μενεγάκη, ειδικά τώρα που επέστρεψε στην τηλεόραση και προετοιμάζει τις εκπομπές της, πριν καλησπερίσει τον κόσμο από τη συχνότητα του MEGA.
Η παρουσιάστρια εδώ και πολλά χρόνια ξυπνά νωρίς το πρωί και ανάλογα με τους συνεργάτς που έχει δίπλα της, ανταλλάσσει μηνύματα και τηλέφωνα μαζί τους, ενώ όπως είχε αποκαλύψει ο Γρηγόρης Γκουντάρα στο «Όλα γκουντ». η Ελένη Μενεγάκη τον έπαιρνε κάθε μέρα στις 6μιση το πρωί και συζητούσαν για περίπου μία ώρα.
Την ίδια συνήθεια κρατάει ακόμα, ωστόσο πλέον στέλνει και emails, ένα από τα οποία έπρεπε να λάβει στις 7μιση το πρωί ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος. Όπως είπε η ίδια, έστειλε το mail της αλλά τελικά αποδείχθηκε ότι ήταν λάθος ο παραλήπτης, καθώς από απροσεξία το έστειλε στον αδερφό της.
«Κάποια στιγμή 10:30 χτυπάει το κινητό μου και είναι ο αδερφός μου. Θοδωρής και αυτός. “Ναι αγάπη μου και εγώ έχω επιθυμήσει να πάμε ένα σινεμαδάκι”. Λέω “τι λέει μωρέ; Να δω τι του έστειλα”. Πάλι καλά που δεν το πήρε κανένας άλλος. Αν πάρετε mail από μένα μπορεί να μην είναι για εσάς. Μην αγχωθείτε, συνεχίστε τον ύπνο σας» είπε, μεταξύ άλλων Ελένη Μενεγάκη.

Αναδημοσίευση άρθορυ από το nassosblog

Διαβάστε επίσης »