Ελένη Μενεγάκη: Η επική γκάφα με το email και τον λάθος παραλήπτη! (vid)

Η Ελένη Μενεγάκη μοιράστηκε με τους τηλεθεατές της την γκάφα που έκανε το πρωί της Τετάρτης (15/9).

Άνθρωποι είμαστε, λάθη κάνουμε. Έτσι και η Ελένη Μενεγάκη, που θέλησε να εξομολογηθεί στον «αέρα» της εκπομπής της τι έκανε αξημέρωτα.

Τι συνέβη; Όπως η ίδια εξήγησε κάθε πρωί στέλνει mail στους συνεργάτες της εκπομπής της προκειμένου να τους ζητήσει θέματα τα οποία θέλει να συζητήσει μαζί τους στην εκπομπή.

Ένα από αυτά λοιπόν έπρεπε να λάβει στις 07:30 ο πρωί ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος. Όπως είπε η ίδια, έστειλε το mail της αλλά τελικά αποδείχθηκε ότι ήταν λάθος ο παραλήπτης, καθώς από απροσεξία το έστειλε στον αδερφό της.

«Τι έκανα πάλι σήμερα το πρωί; Τη γνωστή μου ώρα, κατά τις 7. Μέσα στα πολλά που έδειχνα στην αρχισυντάκτριά μου, στέλνω κι ένα θέμα στον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο, ήσυχη εγώ ότι το πήρε. “Εμείς πότε;” τον ρώτησα. Κάποια στιγμή χτυπάει το κινητό μου και ήταν ο αδερφός μου και μου απαντάει “Κι εγώ αγάπη μου, έχω πεθυμήσει να πάμε ένα σινεμαδάκι. Όταν είσαι έτοιμη, μου λες”. Και σκέφτομαι ευτυχώς που δεν το πήρε κανένας άλλος, γιατί…

Αν πάρετε email από μένα, μπορεί να μην είναι για εσάς. Μην αγχωθείτε. Στη βιασύνη μου πάνω, θα το έχω στείλει λάθος», είπε χαρακτηριστικά.


Ελένη ΜενεγάκηMega Channel

Διαβάστε επίσης »