Η Ελένη Γερασιμίδου μετά απο πολύ καιρό άνοιξε το στόμα της. Και είπε πολλά. Πέρασε απο γεννεές 14 την τηλεόραση αλλά και κάποια πρόσωπα της.

 

 

Η συζήτηση πήγε, μεταξύ άλλων, και στην τηλεόραση και μάλιστα στην επιστροφή του Big Brother, όπου χωρίς να μασάει τα λόγια της, η γνωστή ηθοποιός είπε την άποψή της χωρίς φόβο και με πολύ πάθος: Πώς να μου φαίνεται; Χέσ…κα για το Big Brother. Αυτά είναι σκουπίδια. Δεν μου αρέσουν τα ριάλιτι. Δεν προσφέρουν τίποτα. Εκμαυλίζουν το κοινό.

  • Για την Ελένη Μενεγάκη, η Ελένη Γερασιμίδου απάντησε: Τι να κάνω, να κλάψω γιατί έφυγε από την τηλεόραση η Μενεγάκη; Καλή είναι σε αυτό που κάνει, θα μπορούσε να είναι και καλύτερη. Βλέπω ότι δημιουργούνται πανομοιότυπα πλάσματα στην κοινωνία. Κοριτσάκια που συμπεριφέρονται ίδια, ντύνονται ίδια, θα βρεθεί κάποιος που θα αντικαταστήσει τη Μενεγάκη.

 

 

 

Όσον αφορά την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η Ελένη Γερασιμίδου είπε: Δεν την ξέρω! Τι προσφέρουν όλες αυτές στην κοινωνία; Ας παρεξηγηθούν με αυτά που λέω και ας μη με ξανακαλέσουν

Πληροφορίες από nassosblog

Live στο BigBrother Greece:

Διαβάστε επίσης »