“Η πραγματική ηλικία της Έλενας δεν απέχει από τα 38, δύο, τρία χρόνια είναι η διαφορά από την αληθινή της ηλικία”, υποστηρίζει, η αδελφή της Έλενας Μπάση. Εντοπίσαμε την μεγάλη της αδελφή, στην Κατερίνη όπου ζει και εργάζεται ως λιμενικός. Μάλιστα όπως λέει η αδελφή της, η τραγουδίστρια και πρώην παίκτρια του “The Bachelor” θα αποκαλύψει την πραγματική της ηλικία, σε τηλεοπτική εκπομπή του Alpha και μάλιστα θα δείξει στην κάμερα και την ταυτότητα της όπου αναγράφεται και επίσημα η ημερομηνία γέννησής της.

 

Έλενα Μπάση. Ποια είναι η πραγματική ηλικία της; – Την εκθέτει η αδερφή της

 

 

 

 

Η αδελφή της Μαρία η οποία είναι 44 ετών απάντησε στα σχόλια που ακούστηκαν για την ηλικίας της Έλενας, τονίζοντας ότι η πραγματική της ηλικία δεν απέχει παρά πολύ από τα 38. Όπως φαίνεται η Έλενα είναι στα 42 αν και οι κακές γλώσσες λένε ότι η γνωστή τραγουδίστρια μπορεί να πλησιάζει τα 50.

 

 

 

 

“Αυτό που μπορώ να σου πω ότι τα 38 δεν απέχουν πάρα πολύ, από την πραγματική της ηλικία, δύο τρία χρόνια είναι η διαφορά και είναι πολύ κοντά στην πραγματική της ηλικία. Είναι γύρω στα 40. Εγώ είμαι η αδελφή της και είμαι μεγαλύτερη, είμαι 44 ετών και η Έλενα είναι μικρότερη από μένα. Ίσως και η τηλεόραση να τη μεγαλοδείχνει, να την αδικεί και τόσα χρόνια στη δουλειά αυτή, με το τραγούδι, όπως καταλαβαίνεις, όταν είσαι γυναίκα και ξενυχτάς, δεν είναι ότι καλύτερο για το πρόσωπο. Πάντως είναι κοντά σε αυτό που είπε, δεν είναι μεγάλη η διαφορά σε σχέση με αυτό, το οποίο γράφτηκε στην εκπομπή. Είναι μικρότερη από μένα, όχι όμως, έναν χρόνο αλλά, λίγα χρόνια, μικρότερη”.

 

 

Σύμφωνα πάντα με την αδελφή της τραγουδίστριας, Μαρία, η Έλενα Μπάση δεν είχε κανένα λόγο να κρύψει την ηλικία της. Μάλιστα όπως υποστηρίζει στο TLIFE, όταν πήγε στην συνέντευξη, για να δηλώσει συμμετοχή στο The Bachelor δήλωσε την πραγματική της ηλικία. “Δεν έχει κανένα λόγο η Έλενα να κρύψει την ηλικία της, ούτε καν. Στην εκπομπή όταν πήγε στη συνέντευξη είπε την πραγματική της ηλικία. Νομίζω και σε άλλες δεν έγραψαν την πραγματική ηλικία δεν ήταν μόνο η Έλενα”.

 

Άρα η Έλενα είχε πει την αληθινή της ηλικία, όταν δήλωσε συμμετοχή στο παιχνίδι, η παραγωγή του παιχνιδιού έβαλε τα 38; “Ναι έτσι νομίζω, ξέρω την αδελφή πολύ καλά δεν θα έκρυβε την ηλικία της. Η Έλενα τονίζω, δεν είχε κάποιο θέμα να κρύψει την ηλικία της και δεν κρύβει την ηλικία της καθόλου”.

 

 

 

 

 

 

 

Το πιο δυνατό της στοιχείο το οποίο δεν φάνηκε στο ριάλιτι, όπως είπε η μεγάλη της αδελφή είναι το γεγονός πως η Έλενα Μπάση είναι μεγαλόψυχη και δίκαιη, ως άνθρωπος. “Έχει βοηθήσει πολύ κόσμο που είχε ανάγκη και όταν ο πατέρας μας είχε σοβαρό πρόβλημα καλά που είχαμε την Έλενα” λέει η Μαρία. Όσο για το γεγονός ότι η Έλενα Μπάση γύρισε την πλάτη και δεν αποχαιρέτησε τις συμπαίκτριές της λέει η αδερφή της. “Από αυτές που ήταν να χαιρετήσει, μόνο δυο άξιζαν, όπως μου είπε, θα τις δει έξω από το παιχνίδι, όλες τις άλλες, τις απαξίωσε, δεν υπήρχε λόγος να τις χαιρετήσει, έφυγε με αξιοπρέπεια”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγη TLIFE

Πληροφορίες από nassosblog

Σχετικό νέο:

Αφού τα έλυσε όλα είπε να κάνει μάθημα ομοφυλοφιλίας – Αλέξης Πατέλης: Οι γονείς πρέπει να αποδεχτούν τα μικρά παιδιά τους, αν θέλουν την ευτυχία τους

Σε podcast με τον Φώτη Σεργουλόπουλο για τη Lifo, ο Διευθυντής του Οικονομικού Γραφείου του Πρωθυπουργού, Αλέξης Πατέλης, μίλησε για το πώς ο ίδιος δημοσιοποίησε ότι είναι γκέι και πόσο σημαντικό είναι αυτό για κάθε ομοφυλόφιλο.

Ο κ. Πατέλης αναφέρθηκε στην οικονομική πτυχή της διαφορετικότητας και τόνισε ότι σήμερα υπάρχουν τρεις ανοιχτά γκέι άντρες στα ανώτατα κλιμάκια του κυβερνητικού μηχανισμού, ενώ στην προηγούμενη κυβέρνηση δεν υπήρχε ούτε ένας. Επίσης αποκάλυψε και κάποια ψήγματα από την προσωπική του ζωή, όπως πχ ότι ο σύζυγός του το καλοκαίρι του 2015 διαδήλωσε υπέρ της παραμονής της Ελλάδας στο Ευρώ, πριν από το δημοψήφισμα.

Τα κύρια σημεία της περίπου ημίωρης συζήτησης του Αλέξη Πατέλη με τον Φώτη Σεργουλόπουλο για τη σειρά podcast της Lifo «Τελικά, καλά τα κατάφερες» είναι τα εξής:

– Εγώ, κάποια στιγμή στη ζωή μου αποδέχτηκα και αγκάλιασα το ότι είμαι ομοφυλόφιλος και μετά από αυτό όλα έρχονται πιο εύκολα. Δηλαδή το πρώτο στάδιο πρέπει να είναι η αποδοχή από τον ίδιο σου τον εαυτό, που είναι και το πιο δύσκολο.

– Για εμένα αυτό [σσ: η παραδοχή της ομοφυλοφιλίας] ήταν κάτι που έπρεπε να κάνω και που θα έκανα έτσι κι αλλιώς. Το ίδιο εξάλλου είχα κάνει και όταν δούλευα σε τράπεζες στο εξωτερικό. Ήμουν ανοιχτά ομοφυλόφιλος και εκεί και δεν υπήρξε ποτέ κανένα θέμα.

– Ο πρωθυπουργός είναι ένας άνθρωπος που πιστεύει ότι πρέπει να έχει γύρω του ειδικούς και ανθρώπους από διαφορετικά περιβάλλοντα, είναι πάρα πολύ πολυσυλλεκτικός και πάρα πολύ ανοιχτός, πραγματικά φιλελεύθερος άνθρωπος και πιστεύει πραγματικά ότι πρέπει να παράγουμε τη δουλειά. Και εμένα, πιστεύω, ότι με αξιολόγησε με βάση την εργασία μου. Δεν τον ενδιέφερε το εάν είμαι ομοφυλόφιλος ή όχι, δεν είχαμε κάνει αυτή τη συζήτηση.

– Η αποδοχή της διαφορετικότητας είναι μέσα στις αρχές του καπιταλισμού. Οι διακρίσεις είναι αντίθετες με τη βάση του καπιταλισμού, που είναι οι ίσες ευκαιρίες, σε θεωρητικό επίπεδο.

– Πολλοί αναρωτιούνται γιατί ένας σύμβουλος του πρωθυπουργού ασχολείται με τέτοια ζητήματα που είναι, ας πούμε, κοινωνικά ή θέματα άλλων ειδικοτήτων. Φυσικά και υπάρχει η κοινωνική διάσταση στα δικαιώματα, πιστεύω όμως ακράδαντα ότι υπάρχει και η οικονομική. Μια χώρα μπορεί να έχει τεράστιο οικονομικό όφελος και ως Αλέξης Πατέλης έχω καταλήξει ότι είναι από τα θεμελιώδη προβλήματα της Ελλάδας η έλλειψη διαφορετικότητας.

– Όταν αποκλείουμε ομάδες του πληθυσμού με βάση χαρακτηριστικά που δεν είναι αντικειμενικά, όπως είναι ο σεξουαλικός τους προσδιορισμός, αλλά και άλλα χαρακτηριστικά, όπως πχ το φύλο, η ηλικία, το ύψος κ.λπ. αυτόματα οδηγούμαστε σε ένα χειρότερο αποτέλεσμα.

– Αν βάλεις σε ένα δωμάτιο 10 ανθρώπους διαφορετικούς, με διαφορετικές καταβολές, διαφορετικά χαρακτηριστικά, η σύνθεση αυτών των ανθρώπων θα είναι διαφορετική και η απόφαση που θα παρθεί θα είναι πιθανώς καλύτερη. Αυτός είναι ένας δεύτερος, πιο σύνθετος λόγος υπέρ της διαφορετικότητας στις επιχειρήσεις και στην αγορά εργασίας. Αλλά και σε όλες τις αποφάσεις που παίρνουμε.

– Η ζωή ενός ομοφυλόφιλου ουσιαστικά χωρίζεται στο πριν και το μετά. Μετά το coming out [σσ: Η δημόσια αποκάλυψη της σεξουαλικής του ταυτότητας] η ζωή σου είναι τελείως διαφορετική. Ειδικά στην αρχή νιώθεις μια τρομακτική απελευθέρωση, ότι ο κόσμος είναι δικός σου, μπορείς να πετύχεις τα πάντα και είναι μια πάρα πολύ σημαντική στιγμή.

– Είμαστε αναγκασμένοι να αποδεχτούμε τον εαυτό μας. Δεν έχουμε άλλο δρόμο. Αλλιώς αισθάνεται κανείς και με τον εαυτό του άσχημα, έχει κάποιες τύψεις οι οποίες τελικά τον επιβαρύνουν σε όλη του τη ζωή. Αυτό θα έλεγα και σε αυτούς που προτρέπουν καμιά φορά τα παιδιά τους να μη δηλώνουν ότι είναι ομοφυλόφιλοι γιατί αυτό θα τους οδηγήσει σε μια πιο δυστυχισμένη ζωή.

– Ο σύζυγός μου προτιμά να μη συζητήσουμε πάρα πολύ για εκείνον. Είναι από το εξωτερικό, από μία χώρα στην οποίαν καταδιώκονται τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ, ακόμη περισσότερο από την Ελλάδα. Οπότε κι εκείνος έχει διαφορετικές εμπειρίες. Συναντηθήκαμε στο Λονδίνο και ήρθε στην Ελλάδα.

– Το 2015 ο σύζυγός μου κατέβηκε στην Πλατεία Συντάγματος, τότε με τις διαδηλώσεις, με τη σημαία της χώρας του και διαδήλωσε υπέρ της παραμονής της Ελλάδας στο Ευρώ. Γιατί ήξερε από τη δική του εμπειρία αυτό θα ήταν εν τέλει η μόνη δικλείδα ασφαλείας που έχουμε μεσο-μακροπρόθεσμα για να στηριχθούν κάποια δικαιώματα και κάποια ευρωπαϊκά ιδεώδη. Ήξερε ότι προερχόταν από μια χώρα όπου τα πράγματα ήταν πολύ χειρότερα και δεν ήθελε σε καμία περίπτωση την καινούργια του πατρίδα να διολισθαίνει προς αυτή την πορεία.

– Θα προέτρεπα και τους ακροατές να συμμετάσχουν στο gay pride είτε είναι στρέιτ είτε είναι γκέι. Είναι μία πάρα πολύ ευχάριστη στιγμή.

– Έχοντας πάει σε πολλά gay pride, στην Ελλάδα και το εξωτερικό, θα έλεγα ότι περιέργως το Athens Pride είναι από τα καλύτερα παγκοσμίως. Σε άλλες πόλεις έχουν γίνει κάπως πιο εμπορικά και λίγο περισσότερο σαν ένα τεράστιο πάρτυ. Στην Ελλάδα το gay pride παραμένει μια πάρα πολύ πηγαία έκφραση. Έχει διάφορα χαρακτηριστικά τα οποία το κάνουν πάρα πολύ ενδιαφέρον. Είναι από τις λίγες πορείες στο κέντρο της Αθήνας που δεν είναι διαδηλώσεις και στις οποίες δεν ακούει κανείς ρυθμικά συνθήματα με ντουντούκες αλλά ακούει μουσική, βλέπει μπαλόνια, χαρούμενα κ.λπ.

– Aφού αποδεχτείς τον εαυτό σου και το δημοσιοποιήσεις, το εξηγήσεις στους άλλους, είτε είσαι γκέι είτε είσαι στρέιτ, θα ζήσεις μια πολύ πιο χαρούμενη ζωή. Θα έλεγα και για τους γονείς, να αποδεχτούν τα παιδιά τους, αν θέλουν την ευτυχία των παιδιών τους. Όσο πιο γρήγορα τα αποδεχτούν και τα αγκαλιάσουν όπως είναι, τόσο πιο ευτυχισμένα θα είναι τα παιδιά, αλλά τόσο πιο ευτυχισμένοι θα είναι και οι ίδιοι οι γονείς -που είναι και το ζητούμενο.

Η επικαιρότητα στο Twitter:

Διαβάστε επίσης »