Έλενα Ακρίτα: Η απάντηση της μετά το σχόλιο για την Μαρέβα Μητσοτάκη

Newsteam 0 Comments

Sportime Team


ClockDate and time that the article is published or last modified16/07/2021 21:04
Χαμό στα social media προκάλεσε για μια ακόμα φορά η Έλενα Ακρίτα. Αυτή τη φορά, αφορμή ήταν ένα σχόλιο που έκανε για τη Μαρέβα Μητσοτάκη.

Η δημοσιογράφος έγραψε το παρακάτω σχόλιο στο Facebook χρησιμοποιώντας καυστική γλώσσα για να χαρακτηρίσει την τοποθέτηση που έκανε η σύζυγος του Πρωθυπουργού για τα δικαιώματα των γυναικών σε συνάρτηση με τις επιθέσεις που δέχονται.

«Το #καμιαανοχή τη μάρανε. Πόσο μεγάλη ντροπή να εργαλειοποιείς το φεμινιστικό κίνημα για να κρυφτείς πίσω του. Πόσο μεγάλη ντροπή για τις αδελφες σου (😉 που έδωσαν και τη ζωή τους ακόμα για τα δικαιώματα των γυναικών. Πόσο μεγάλη ντροπή για όλα τα θύματα της έμφυλης βίας, του σεξισμού, της μισαλλοδοξίας και της ρητορικής μίσους.

Ναι γλυκούλα, όπως τα λέτε σάς καταδιώκουν επειδή είστε γυναίκα, για το Πόθεν Εσχες έχετε να μας πείτε κατιτίς; Γιατί είναι ό,τι πιο αισχρό να χρησιμοποιείς το φύλο σου για να καλύπτεις τις οικονομικές σου ατασθαλίες.»

Λίγα λεπτά μετά, η Έλενα Ακρίτα συνέχισε με δεύτερο ποστάρισμα, ύστερα από σχόλια που δέχθηκε για την παραπάνω ανάρτηση.

Και αυτή την απάντηση έδωσε η Έλενα Ακρίτα:

«Μού την έπεσαν τα συνήθη πρωτόζωα επειδή έγραψα ότι η γυναίκα του πρωθυπουργού καπηλεύεται το φεμινιστικό κίνημα και κρύβεται πίσω του για να μην απαντήσει ευθέως για τις οφσορ.

Σάς έχω νεάκια, χρυσούλια μου. Όσο και να κοάζετε, δεν ιδρώνει το αυτάκι μου. Θα λέω ό,τι θέλω, θα γράφω ό,τι πιστεύω χωρίς μισόλογα και ισαποστακισμούς. Η αποψούλα σας αχού και δε με νοιάζει – για να σε πονέσει κάτι, πρέπει να τον εκτιμάς τον άλλον.

(Αλήθεια, γιατί με ανακυκλώνετε με τέτοια μανία; Μην ασχολείστε μαζί μου βρε κουτά, ντιπ επικοινωνία δεν σάς μάθανε;)

Α και κάτι τελευταίο. Δεν θέλω να γίνω βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και συγγνώμη που σας χαλάω τη σουπίτσα της ‘θεσούλας’. Αν ήθελα θα ήμουν τώρα στο επικράτειας ή στην ευρωβουλή, όπως μου προτάθηκε και αρνηθηκα. Δημοσιογράφος είμαι και δημοσιογράφος θα παραμείνω. Αυτό διάλεξα στη ζωή μου και δεν μετάνιωσα ποτέ.

Αυτά»


Διαβάστε επίσης »