ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ – Η Βάνα πιάνει τελικά δουλειά στο σπίτι του Μάρκου και αρχίζει δυναμικά, λέγοντάς του κάποιες σκληρές αλήθειες στη Φαίη.

ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ: Η ζήλια σπρώχνει την Ρενάτα στον Μάρκο

Αυτή βλέπει τον Βλάση να αγκαλιάζει τη Μαρίνα και, πληγωμένη, πέφτει με τη σειρά της στην αγκαλιά του Δαμιανού.

Την ίδια στιγμή, ο Αχιλλέας υποψιάζεται ότι κάτι δεν πάει καλά με τη μυστική φόρμουλα, όμως, η Ρενάτα παίρνει για άλλη μία φορά το μέρος του Μάρκου και αυτός φροντίζει να εκμεταλλευτεί την απουσία του άντρα της σε επαγγελματικό ραντεβού για να της προτείνει να βγει μαζί του!

Η Ρενάτα αρχικά διστάζει, αλλά η ζήλια του Αχιλλέα τη σπρώχνει διαρκώς μακριά του.

Αντίθετα, η Φαίη δέχεται την πρόταση γάμου του Δαμιανού, ενώ ο Βλάσης μαθαίνει επιτέλους την αληθινή ιστορία της Μαρίνας.

Ο Θοδωρής, όμως, φροντίζει να της πει ένα ψέμα, προκειμένου να την απομακρύνει από κοντά του και τα καταφέρνει. Η κοπέλα γίνεται επιθετική με όλους και ειδικά με τον Βλάση, ο οποίος προσπαθεί άδικα να την πλησιάσει και να καταλάβει τι συμβαίνει.

Στο μεταξύ, η Βάνα έρχεται κοντά με τη Ζωγραφιά, η Σύλβια υποφέρει από την απουσία της και ο Δαμιανός ετοιμάζεται για το γάμο του με τη Φαίη.

Ενώ ο Μάρκος παραδέχεται στη Ζωγραφιά πως είναι τσιμπημένος με τη Ρενάτα, η Βάνα καταλαβαίνει ότι οι δυο τους έχουν μυστικά από όλους.

Ύστερα από πολλή προσπάθεια, ο Βλάσης καταφέρνει να μιλήσει στη Μαρίνα, η οποία τον αιφνιδιάζει λέγοντάς του να επιστρέφει… στην πρώην του!

Για την αρχική σελίδα «Έλα στη θέση μου» πατήστε ΕΔΩ

ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ: Τι θα δούμε με την Ρενάτα και τον Μάρκο;

Διαβάστε επίσης »