Στην κάμερα του «Έλα χαμογέλα» και στον Γρηγόρη Μπάρκα μίλησε ο Έκτορας Μποτρίνι το πρωί του Σαββάτου. Ο δημοφιλής σεφ αναφέρθηκε στην επιστροφή της εκπομπής «Εφιάλτης στην κουζίνα» και την θερμή υποδοχή από το τηλεοπτικό κοινό.

«Μου έχουν πετάξει ένα σωρό πράγματα στα πλαίσια των γυρισμάτων για τον Εφιάλτη στην κουζίνα. Τώρα, μου πέταξαν ένα καλαμάρι επάνω μου! Δεν ξέρω γιατί. Είπα ότι δεν ήταν καλό και μου το έφερε πάνω μου. Με πρόλαβε! Εντάξει, συμβαίνουν και αυτά.
Υπήρχε μεγάλη ζήτηση να κάνουμε ξανά το Εφιάλτης στην Κουζίνα. Αποφάσισε το κανάλι να το κάνει, νομίζω πως ήταν πολύ δύσκολη και σκληρή απόφαση μετά από τόσα χρόνια αλλά ανταμειφθήκαμε όλοι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Έκτορας Μποτρίνι.

Σχετικό νέο:

Έκτορας Μποτρίνι: Μου έχουν πετάξει ένα σωρό πράγματα στα πλαίσια των γυρισμάτων

Βουλή: Το βράδυ η ψηφοφορία για την πρόταση μομφής κατά Σταϊκούρα – Οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών το απόγευμα

Σε υψηλούς τόνους αντιπαράθεσης μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης και με επίκεντρο τον πτωχευτικό κώδικα, συνεχίζεται από το πρωί της Κυριακής, στην Ολομέλεια της Βουλής, η τρίτη και τελευταία συζήτηση επί της πρότασης μομφής κατά του Υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα, που είχε υποβάλει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας και η Κοινοβουλευτική του Ομάδα.

Η συζήτηση αναμένεται να ολοκληρωθεί γύρω στις 20:00 και αμέσως μετά θα αρχίσει η ονομαστική ψηφοφορία επί της πρότασης μομφής κατά του υπουργού Οικονομικών.

Το πολιτικό ενδιαφέρον εστιάζεται στις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών, οι οποίες αναμένονται να ξεκινήσουν από το απόγευμα, με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να ρίχνει την αυλαία της συζήτησης.

Η επικαιρότητα στο Twitter:

Διαβάστε επίσης »