Πρόκειται για τον Παναγιώτη Καλλιτσιώνη, ο οποίος ήταν ο αυτόπτης μάρτυρας της τετραπλής δολοφονίας στην Αγία Νάπα στις 23 Ιουνίου 2016. Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 23:11 χθες το βράδυ μάρτυρας ενημέρωσαν το Αστυνομικό τμήμα Αμμοχώστου ότι στην Ορμήδεια υπήρξε περιστατικό με πυροβολισμούς και πως υπάρχει ένας τραυματίας.

 

  • Ο Αστυνομικός Διευθυντής Αμμοχώστου Γιώργος Οικονόμου ανέφερε ότι γύρω στις 11 το βράδυ διαπράχθηκε φόνος σε χωριό της επαρχίας Λάρνακας Eλληνοκύπριου ηλικίας 29 ετών. Το θύμα είναι άτομο που έχει απασχολήσει την Αστυνομία για διάφορες υποθέσεις ενώ οι εξετάσεις βρίσκονται ακόμα στο αρχικό στάδιο.

 

 

 

Σε ερώτηση κατά πόσον η Αστυνομία ανέμενε επίθεση εναντίον του συγκεκριμένου ατόμου το οποίο είχε τραυματιστεί κατά τη διάρκεια του τετραπλού φόνου που διαπράχθηκε στις 23 Ιουνίου 2016, στην Αγία Νάπα, ο κ. Οικονόμου απάντησε δεν μπορούμε να πούμε ότι περιμέναμε χτύπημα ή ότι το συγκεκριμένο συμβάν συνδέεται με οτιδήποτε άλλο. Απλά το περιστατικό έτυχε να συμβεί σήμερα 25 Ιουνίου.

Δέχθηκε πυροβολισμούς τον αριθμό των οποίων δεν γνωρίζουμε ακόμα. Το πτώμα θα εξεταστεί από Ιατροδικαστές στο νεκροτομείο, σημείωσε.

Να σημειωθεί ότι η δολοφονία έλαβε χώρα έξω απο το πατρικό σπίτι του θύματος κάτι που σημαίνει πώς ο εκτελεστής παρακολουθούσε τον Παναγιώτη και γνώριζε τις κινήσεις του.

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πληροφορίες απο sigmalive

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ

Διαβάστε επίσης »