Σκληρή μάχη για την υγεία της δίνει η Φώφη Γεννηματά στον «Ευαγγελισμό». Η πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ θα αντιμετωπίσει με θεραπευτική αγωγή τα συμπτώματα ατελούς ειλεού. Στο νοσοκομείο είχε εισαχθεί εσπευσμένα το βράδυ της Δευτέρας.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας της κυρίας Γεννηματά, είναι πιθανό να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο σε λίγες ημέρες καθώς δεν θα υποβληθεί σε επέμβαση.
Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής θα ακολουθήσει θεραπευτική αγωγή και ανάλογα με τα αποτελέσματα οι γιατροί θα κρίνουν ποια θα είναι τα επόμενα βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσουν για να αντιμετωπιστεί η υποτροπή της υγείας της.
«Μετά από εκτενείς εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι η κατάσταση οφείλεται σε υποτροπή της βασικής της νόσου», ανέφερε το ιατρικό ανακοινωθέν του νοσοκομείου Ευαγγελισμός την Τρίτη 12 Οκτωβρίου.

Έκτακτο – Εξιτήριο για

Η ίδια απέσυρε την υποψηφιότητά της για τις επερχόμενες εκλογές του Κινήματος Αλλαγής.
Σε σειρά εξετάσεων υποβάλλεται η Φώφη Γεννηματά, ώστε να αποφασιστεί η καταλληλότερη θεραπευτική αγωγή για την πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής, η οποία παραμένει για δεύτερη ημέρα στον «Ευαγγελισμό».

Αναδημοσίευση άρθορυ από το nassosblog

Διαβάστε επίσης »