Είναι μεγάλη ικανοποίηση να αποκτάς στη ζωή σου κάτι με κόπο και ιδρώτα, και να έρθει μια μέρα κάποιος να στο κλέψει. Το έχω ζήσει στο παρελθόν και ξέρω την αίσθηση. Ακόμη και αν το έχεις ασφαλισμένο και το πάρεις κάποιο άλλο πίσω η αίσθηση “βιασμού” που νιώθεις είναι έντονη. Πόσο μάλλον όταν γνωρίζεις και ποιος την έχει κάνει την ζημιά.
  • Συγκινητική με πικρία η δημοσίευση της δημοσιογράφου Κατερίνας Κολιού, η οποία δίνει στεγνά αυτόν που της έκλεψε το αυτοκίνητο, σα να του λέει ψευτόμάγκα… ή το επιστρέφεις χωρίς φασαρίες η σε δίνω στεγνά.
Διαβάστε την ανάρτησή της:
Ήμουν 22 χρονών, σπούδαζα δημοσιογραφία, το πρωϊ πρακτική, το μεσημέρι σχολή, το βράδυ δουλειά, 5 μέρες τη βδομάδα, στο τέλος υπερκόπωση με ορό στο νοσοκομείο, και ναι, τα κατάφερα …..να αγοράσω ένα αυτοκίνητο, ένα σμάρτ που έβλεπα και ζήλευα, τι χαρά εκείνη την ημέρα, πήγα βόλτα τους γονείς μου, τους φίλους μου, ούτε ξέρω πόσα χρήματα ξόδεψα για βενζίνη, για να έρθει μια μέρα ένας ….. δε θα τον χαρακτηρίσω καν, να μου κλέψει τον κόπο μου, τον ιδρώτα μου και τις αναμνήσεις μου, και αυτός ο ένας να με γνωρίζει προσωπικά!!! Δεν είμαι πλούσια, οι γονείς μου αγρότες ήταν, μόνο εγώ ξέρω με τι κόπο πήρα αυτό το αυτοκίνητο. Κλάπηκε παραμονή του Αγίου Πνεύματος, δε θα πω δε σεβάστηκε τη μέρα γιατί δε νιώθει, ίσα ίσα την καταχράστηκε, στο Μαρούσι, στην οδό Στρατηγού Λέκκα 63, έξω απο το εκκλησάκι, Κυριακή βράδυ.Όποιος γνωρίζει κάτι η πινακίδα ήταν ΥΡΥ 6229, χρώματος γκρι, και η αμοιβή 1000€ !!!

Αναδημοσίευση από το nassosblog

Διαβάστε επίσης »