Καλά πλασαρίσματα στο Ευρωπαϊκό κλειστού, στο Ευρωπαϊκό Κ23 και στο Παγκόσμιο Κ20 είναι τα στοιχεία που συνθέτουν το παζλ της Γ’ κατηγορίας.

Καλά πλασαρίσματα στο Ευρωπαϊκό κλειστού, στο Ευρωπαϊκό Κ23 και στο Παγκόσμιο Κ20 είναι τα στοιχεία που συνθέτουν το παζλ της Γ’ κατηγορίας.

Σύμφωνα με το «γράμμα» του σχεδιασμού του ΣΕΓΑΣ τη νέα σεζόν εντάσσονται στη Γ’ κατηγορία 22 αθλητές και αθλήτριες, αφού πέρα των προαναφερόμενων διοργανώσεων, υπάρχει το ράνκινγκ και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων.

Έκλεισε και η Γ’

Από τις εμφανίσεις τους στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στο Τόρουν είναι η Ραφαέλα Σπανουδάκη, ο Αλέξανδρος Περιστέρης, η Ιωάννα Ζάκκα και ο Κώστας Ζήκος.

Από την παρουσία τους στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23 στο Ταλίν είναι οι Δημήτρης Τσίτσος, Ανδρέας Πανταζής και Όλγα Φιάσκα.

Από τα πλασαρίσματά τους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20 στο Ναϊρόμπι είναι οι Αναστασία Ρέτσα, Σοφία Κεσσίδη, Αρετή Φιλιππίδου, Αναστασία Ντραγκομίροβα, Θοδωρής Ζιώγας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, Γιάννης Γρανιτσιώτης, Κώστας Μήλιος, Γιάννης Καριοφύλλης και Γιάννης Καμπίτσης.

Στην κατηγορία αυτή μπαίνουν και η Δήμητρα Γναφάκη και η Σταματία Σκαρβέλη από την 3η τους θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων. Στη Γ’ κατηγορία είναι ο Κώστας Δουβαλίδης, ο οποίος στο μεγαλύτερο μέρος της φετινής του σεζόν ήταν τραυματίας.

Μέσω ράνκινγκ (θέσεις 31-40) στη Γ’ κατηγορία θα είναι η Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου που βρίσκεται στην 35η θέση στη δισκοβολία και ο Μιχάλης Αναστασάκης που είναι στην 34η θέση στη σφυροβολία.

 

Τόλης Λελεκίδης για το sportime.gr. – sportime.gr – Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Διαβάστε επίσης »