Στο γραφείο του ανακριτή στο κτίριο 9 των δικαστηρίων της οδού Ευελπίδων βρέθηκε εκ νέου ο αποκαλούμενος ως ψευτογιατρός.

Του Γιώργου Σόμπολου

Οι κατηγορίες σε βάρος του έχουν αυξηθεί και πλέον κατηγορείται ότι προκάλεσε τον θάνατο σε 12 πολίτες ενώ κατηγορείται για 14 απόπειρες ανθρωποκτονίας. Για αυτό τον λόγο εμφανίστηκε εκ νέου στον ανακριτή, από όπου σύμφωνα με πληροφορίες, ζήτησε να λάβει προθεσμία, ώστε ο συνήγορος υπεράσπισης του να ενημερωθεί για τα νέα στοιχεία.

Εκ νέου στον ανακριτή ο μαϊμού-γιατρός – Kατηγορείται για 12 ανθρωποκτονίες και 14 απόπειρες

Μαιμού γιατρος δικαστήριο

Επιμένει πως είναι αθώος

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος άνδρας, επιμένει πως είναι αθώος και αρνείται ότι παρείχε στους ασθενείς του φαρμακευτικά σκευάσματα. Πρόκειται για βότανα που βρίσκει ο κάθε ένας στο εμπόριο, τα οποία παρείχε συνδυαστικά με τις θεραπείες που ακολουθούσαν οι πελάτες του, φέρεται να έχει δηλώσει.

Έδινε θεραπείες για καρκίνο

Ο αποκαλούμενος και ψευτογιατρός, εμφανιζόταν ως γιατρός με …περγαμηνές και σπουδές αλλά κυρίως με γνωριμίες που δεν άφηναν πολλά περιθώρια υποψιών στους υποψήφιους πελάτες του.

Κατηγορείται ο,τι με την βοήθεια γιατρών, ενός πρώην υπουργού, και εργαζομένων σε διάφορα επαγγελματικά πόστα, προχωρούσε ακόμη και σε γνωματεύσεις ιατρικών περιπτώσεων, καθοδηγώντας τα θύματα του σε συγκεκριμένες θεραπείες, που θα τους έκαναν καλά από τις σοβαρές αρρώστιες που είχαν. Κυρίως καρκίνο. Η εισαγγελική έρευνα συνεχίζεται καθώς θύματα του συγκεκριμένου άνδρα εμφανίζονται από διάφορα μέρη της Ελλάδας, καταγγέλοντας τις μεθόδους του.

  • Ψευτογιατρός: Τέσσερις ακόμη θάνατοι εξαιτίας του (vid)
  • Ψευτογιατρός: Αυτή είναι η ντουλάπα που φυλούσε τα «φάρμακα» (pic)
  • Ψευτογιατρός: Κι άλλες αποκαλύψεις-Δείτε τον ως πιλότο μαχητικού F-16 (pics)
  • Ψευτογιατρός: Έδινε βότανα σε ασθενή με σκλήρυνση κατά πλάκας (vid)
Διαβάστε επίσης »