Ειρήνη Νικολοπούλου – Αυτός είναι ο λόγος που σταμάτησε την τηλεόραση

Newsteam 0 Comments

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Ειρήνη Νικολοπούλου στην κάμερα της εκπομπής Όλα γκουντ. Μέσα σε όλα, η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην απόφαση της να σταματήσει από τον χώρο της τηλεόρασης ενώ εξέφρασε την προσωπική της άποψη για τους πρωταγωνιστές αυτής της χρονιάς.

Ειρήνη Νικολοπούλου – Αυτός

Πιο συγκεκριμένα, η Ειρήνη Νικολοπούλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «το 2010 είπα πως εδώ πρέπει να σταματήσω. Και αυτό έγινε. Δεν ήταν μόνο δική μου απόφαση, αλλά συγκυρία πολλών μεγάλων πιέσεων που με οδήγησαν σε αυτή την απόφαση».

Πολλές φορές δέχθηκα την αμφισβήτηση. Ήταν μια σκληρή εποχή όταν μπήκα στην δημοσιογραφία. Δεχόμαστε πολλή παρενόχληση, εκτός από το φλερτ. Ξέρω πολύ καλά να ξεχωρίζω το φλερτ από την παρενόχληση την οποία και είχα δεχθεί πολλές φορές. Το διαχειρίστηκα δύσκολα, πολύ δύσκολα. Με κλάματα, με αποχωρήσεις» πρόσθεσε η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια στην εκπομπή της Νάταλι Κάκκαβα και του Γρηγόρη Γκουντάρα στον ΣΚΑΪ. «Οφείλω στο καλό μου γονίδιο το ότι μπόρεσα και αντιστάθηκα σε αυτό που τότε συνέβαινε».

Πληροφορίες από το nassosblog.

Διαβάστε επίσης »