Η Ελλάδα για να εμποδίσει τα περάσματα των μεταναστών από τα σύνορα, μετά από τις συσκευές ήχου, άρχισε την κατασκευή τείχους μήκους 27 χλμ.

Η Ελλάδα καθημερινά προσθέτει ένα ακόμη εμπόδιο στα περάσματα. Η διοίκηση της Αθήνας, εγκατέστησε δύο νέες συσκευές εκπομπής ηχητικών κυμάτων, για να τις χρησιμοποιήσει ενάντια στις μαζικές ροές μεταναστών στα σύνορα.

ΕΙΠΕ Ο ΓΑΙΔΑΡΟΣ ΤΟΝ ΠΕΤΕΙΝΟ ΚΕΦΑΛΑ! Η χώρα μας στον Έβρο χτίζει τείχος προς την ανθρωπιά…

Στα ελληνοτουρκικά σύνορα, ανακοινώθηκε πως η κατασκευή του τείχους ενάντια στην λαθρομετανάστευση θα αρχίσει από την περιοχή των Φερών. Στην τελετή θεμελίωσης αναφέρεται πως θα μετάσχει και ο πρωθυπουργός Μητσοτάκης.

Καλόμαθαν τόσα χρόνια να εκβιάζουν την Ευρώπη και να τσεπώνουν χρήματα εκμεταλλευόμενοι τους απελπισμένους και τώρα φοβούνται πως θα πέσει ο τζίρος. …

Το σοβαρό μας θέμα δεν είναι οι αντιδράσεις των Τούρκων αλλά των ελληνόφωνων που ΑΚΟΜΗ δεν αντιλαμβάνονται την πολλαπλή χρησιμότητα του τείχους… Ίσως αν περάσουν βράδυ π.χ. από την οδό Γερανίου στην Αθήνα να καταλάβουν τον λόγο…

Πηγή: tourkikanea.gr

Σχετικό νέο:

Ιερώνυμος για επίθεση στον Έλληνα ιερέα στη Λιόν: Μια θρησκεία οπλίζει τα χέρια τρομοκρατών

“Ξεπερνάει την ανθρώπινη λογική αυτή η φρίκη. Μία θρησκεία να οπλίζει τα χέρια τυφλωμένων από το μίσος τρομοκρατών…”

Με αυτά τα λόγια ξεκινάει η δήλωση του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμου στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, για την επίθεση που δέχθηκε ελληνορθόδοξος ιερέας στη Λιόν της Γαλλίας.

Και συνεχίζει: “Και ακραία μισαλλόδοξοι και φανατικοί άνθρωποι, φονταμενταλιστές της βίας και του θανάτου, να χρησιμοποιούν μια θρησκεία ως σφαίρα που στοχεύει στην καρδιά της ελευθερίας και δη της θρησκευτικής ελευθερίας των άλλων, ως όπλο για την εξάλειψη κάθε αντίθετης άποψης και κάθε ανθρώπου που στον πολιτισμένο κόσμο έχει το αναφαίρετο δικαίωμα να την εκφράζει, ως μάχαιρα που σφαγιάζει τα ανθρώπινα δικαιώματα”.

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, αναμένεται να επικοινωνήσει εντός της ημέρας με τον Μητροπολίτη Γαλλίας Εμμανουήλ για να του εκφράσει την οδύνη του για την απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά Ορθόδοξου ιερέα, ελληνικής ιθαγένειας, που μόλις έκλεινε τον ναό όπου υπηρετούσε, στην πόλη Λιόν της Νοτιοανατολικής Γαλλίας.

Η επικαιρότητα στο Twitter:

Διαβάστε επίσης »