Την παραίτηση της Kate Bingham, επικεφαλής της κρατικής επιτροπής της Αγγλίας για το εμβόλιο κατά του κορονοϊού, ζητούν και μάλιστα άμεσα πολιτικοί και οικονομικοί κύκλοι της χώρας.

Η διεύθυνση του Vaccine Taskforce, μια υψηλόβαθμη και πολύ ευαίσθητη θέση στην οποία την όρισε ο ίδιος ο Μπόρις Τζόνσον, μοιράστηκε απόρρητα κρατικά ντοκουμέντα με αμερικανούς επενδυτές, σε ένα online συνέδριο με ατομική συμμετοχή 200 δολαρίων.

Εγκεφαλικό στην Βρετανία – Η επικεφαλής για το εμβόλιο έδωσε απόρρητα στοιχεία σε επενδυτές της Αμερικής!

Η 55χρονη Kate Bingham μιλούσε στο συνέδριο Women’s Private Equity Summit, που διοργάνωσε η Falk Marques Group, όταν έδειξε στους αμερικανούς επενδυτές τη μυστική υποτίθεται λίστα με τα πιθανά εμβόλια που μελετά και παρακολουθεί η βρετανική κυβέρνηση, ώστε να ξέρουν πού πρέπει να επενδύσουν τα λεφτά τους.

Η Bingham πέρασε μία ώρα συζητώντας για τη στρατηγική των Βρετανών αναφορικά με την πανδημία σε ένα online συνέδριο για λίγους και εκλεκτούς που διοργάνωσε η επενδυτική εταιρία της Μασαχουσέτης των ΗΠΑ.

Εκεί ήταν που παρουσίασε η επικεφαλής της επιτροπής για το εμβόλιο την πλήρη λίστα με τα εμβόλια που παρακολουθεί η βρετανική κυβέρνηση, δίνοντας μια καλή εικόνα στους επενδυτές για τις μελλοντικές κινήσεις τους.

«Δεν έχουμε απαραίτητα υπογράψει συμβόλαια με όλους αυτούς ακόμα, τους έχουμε ωστόσο όλους υπό σκέψη», είπε στο συνέδριο, σύμφωνα με όσα αποκαλύπτουν οι «Sunday Times». Αρκετά από αυτά τα σκευάσματα ανήκουν σε ιδιωτικές εταιρίες, στις οποίες θα μπορούσε κάλλιστα να επενδύσει το αμερικανικό κεφάλαιο.

Η Bingham, σύζυγος υπουργού, τοποθετήθηκε στο νευραλγικό πόστο τον Μάιο από τον Μπόρις Τζόνσον, διατηρώντας ταυτοχρόνως την υψηλόβαθμη διευθυντική της θέση στην SV Health Investors, ένα επενδυτικό κεφάλαιο από τη Βοστόνη που μετρά 2 δισ. δολάρια σε επενδύσεις φαρμακευτικών εταιριών.

Όσο για τη Falk Marques Group, που διοργάνωσε τη σύσκεψη, την προλόγιζε στην εκλεκτή της πελατεία ως «σεμινάριο που δεν χάνεται», λέγοντας με νόημα πως η Bingham «είναι μεγάλος γνώστης των πολυπλοκοτήτων της ανάπτυξης ενός εμβολίου».

Εκπρόσωπος πάντως της κυβέρνησης έσπευσε να την υποστηρίξει, θεωρώντας πως ό,τι έγινε, έγινε στο πλαίσιο των καθηκόντων της…

Η επικαιρότητα στο Twitter:
report247.gr
Τηλεκπαίδευση : Μόλις το 24% των μαθητών έχει πλήρη πρόσβαση
report247.gr
Κοροναϊός : Οι ειδικοί μειώνουν τις προσδοκίες για άμεση επαναλειτουργία της οικονομίας – Τι τους τρομάζει
report247.gr
Μπεκατώρου : Aυτές έσπασαν τη σιωπή τους – Η κοινωνία οφείλει να δράσει και να μη ξεχάσει
Mimi
Santorini dreamin’. 🧿
Kamari Beach, I miss you. 🇬🇷
💙
ΑΡΗΤΗ
ΟΙ ΟΛΟΤΗΤΕΣ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ

ΑΡΗΤΗ
Ο ΕΜΠΕΔΟΚΛΗΣ ΕΙΧΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΥΣ 555 ΙΕΡΟΥΣ ΚΩΔΙΚΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ


Πέτρος
ΕΚΤΑΚΤΟ! H Ελληνική Λύση κατάφερε να πείσει τον πρωθυπουργό σε κρίσιμα ζητήματα!

❗Μερικά μεταξύ αυτών είναι:
✔️Απόσυρση του προστίμου των 500
✔️ Αναστολή κατασχέσεων
✔️240 δόσεις για όσους χρωστούν (στο πρόγραμμα μας και πριν την πανδημία)

ΑΡΗΤΗ
Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΑΡΕΤΗΣ, ΤΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ, ΤΗΣ ΙΣΟΖΥΓΙΑΣ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ-ΟΡΚΩΝ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ

dimpenewscom1
Λύθηκε το μυστήριο με την στη γίνονται υποχρεωτικοί οι "QR codes" για να μπεις σε ρεστοράν, μπαρ, κλπ γραμμωτός
10DECO Interior | Διακόσμηση
📌 - Webster Cafe. 14 Δεκ. 2018, 11:04 μ.μ. - ΔΕΙΤΕ:
Ελένη Μίαρη Υπ. Βουλεύτης Νομού Κέρκυρας
ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΑΥΤΟΝΟΜΟΙ;;; (μέρος 1ο)
Konstantinos Karaxis
Αρχίσανε τα όργανα...
Voyager II
Ελένη Μίαρη Υπ. Βουλεύτης Νομού Κέρκυρας
Η ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
ΔΗΜΗΤΡΑΝΤΖΟΥ ΒΑΣΩ
Στεκόμαστε απέναντι τους στη τους κοιτάζουμε στα μάτια και τους τρίβουμε στη μούρη πως τα κατάφεραν τόσα χρόνια. Η @ellinikilisi και ο @velopky και όλοι εμείς δεν τους φοβόμαστε! Τολμά με και μιλάμε για σαπίλα. Τώρα θα τη διώξουμε!! Ερχεσθε? Ζητώ η
Διαβάστε επίσης »